Εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα ο Μαρτίνς

Εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα ο Μαρτίνς

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα ήρθε ο Πέδρο Μαρτίνς, δρομολογώντας παράλληλα όλα τα θέματα που αφορούν το δυναμικό της επόμενης περιόδου, αλλά και την οριστικοποίηση του προγραμματισμού της καλοκαιρινής προετοιμασίας και των φιλικών. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται διαρκώς σε ανοικτή γραμμή με τα στελέχη της ομάδας του Πειραιά για τις μεταγραφικές υποθέσεις. Η περίπτωση της απόκτησης του έμπειρου κεντρικού αμυντικού της Ιντερνασιονάλ Ροντρίγκο Μολέντο κρύβει πολλές δυσκολίες και θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων».

Ως εναλλακτικές λύσεις για το κέντρο της άμυνας είναι οι Πεδράο και Λέμα. Εφόσον πωληθεί ο Ενγκελς, τότε οι «Πειραιώτες» θα κινηθούν για την απόκτηση δύο στόπερ.

Χθες, ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Galega μετέδωσε πως ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει την περίπτωση του 30χρονου επιθετικού Αντριαν Λόπεθ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε πέρυσι στη Λα Κορούνια ως δανεικός από την Πόρτο, βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας λήγει του χρόνου το καλοκαίρι. Στη Λα Κορούνια, ο Λόπεθ πέτυχε 9 γκολ σε 31 αγώνες. Επίσης, οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων», σε συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς, αναλύουν τα δεδομένα της επιστροφής του Γιάννη Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, η Λεβάντε εξετάζει την περίπτωση του Αλμπέρτο Μποτία που μένει ελεύθερος από την ομάδα του Πειραιά στο τέλος Ιουνίου. Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα lavozdeasturias, η ομάδα από τη Βαλένθια, που εξασφάλισε την παραμονή της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, θα επιδιώξει να εντάξει στο δυναμικό της τον 29χρονο στόπερ.

Το πρωί οι «Πειραιώτες» θα φιλοξενήσουν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη αγώνες οι οποίοι θα γίνουν στο πλαίσιο της 18ης ευρωπαϊκής εβδομάδας ποδοσφαίρου Special Olympics. Στις αναμετρήσεις θα συμμετάσχουν ομάδες με αθλητές με ιδιαίτερες ικανότητες, που θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή