Μάνδρα Αττικής: Στην πόρτα συνάντησε τον δολοφόνο της

Μάνδρα Αττικής: Στην πόρτα συνάντησε τον δολοφόνο της

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε προσωπικά ή ερωτικά κίνητρα αποδίδουν οι αστυνομικοί τη δολοφονία της 51χρονης τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Μάνδρα Αττικής. Το θύμα ήταν πρώην σύζυγος γνωστού επιχειρηματία και τοπικού ποδοσφαιρικού παράγοντα της περιοχής, με τον οποίο είχαν χωρίσει πριν από 17 χρόνια, ενώ είχαν μαζί δύο αγόρια, ηλικίας 27 και 20 χρόνων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα διατηρούσε καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της. Της είχε παραχωρήσει το σπίτι στο οποίο έμενε, ενώ τη βοηθούσε οικονομικά.

Η 51χρονη διασκέδαζε μαζί με μια φίλη της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, οπότε και αποφάσισαν να επιστρέψουν. Αφησε τη φίλη της στο σπίτι της και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο δικό της, στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Πλαστήρα στη Μάνδρα. Πάρκαρε το αυτοκίνητό της, βγήκε από αυτό και κινήθηκε προς την είσοδο του σπιτιού όπου φαίνεται να ήρθε αντιμέτωπη με τον δολοφόνο της. Ο δράστης την πυροβόλησε δύο φορές με πιστόλι από κοντινή απόσταση στο στόμα και στο μάτι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κάλυκες των 9mm. Αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν δύο πυροβολισμούς και τον ήχο αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας να φεύγει.

Ερευνα

Τη γυναίκα εντόπισε αιμόφυρτη στην είσοδο του σπιτιού της, λίγο μετά τις 7.00 το πρωί της Πέμπτης, μία γειτόνισσα και ειδοποίησε την αστυνομία. Την έρευνα της υπόθεσης έχουν αναλάβει αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Οι αστυνομικοί που ερευνούν το συμβάν, αξιολογούν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η 51χρονη είχε πρόσφατα διακόψει τη σχέση της με έναν άνδρα, ο οποίος ωστόσο συνέχιζε να την παρενοχλεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 51χρονη είχε με την παρότρυνση φίλης της αστυνομικού απευθυνθεί σε εισαγγελέα, προκειμένου να γίνουν συστάσεις στον συγκεκριμένο άνδρα. Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας πρώην σύζυγος του θύματος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κατοχή όπλων, δίχως προς το παρόν να προκύπτει οποιαδήποτε διασύνδεση εκείνης της υπόθεσης με τον φόνο της πρώην συζύγου του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή