Κουβέλης: Η Ελλάδα δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει ούτε να απεμπολήσει τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματά της

Κουβέλης: Η Ελλάδα δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει ούτε να απεμπολήσει τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματά της

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Ελλάδα, κατεξοχήν χώρα φιλειρηνική, επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με τους γείτονές της, όμως δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει ούτε να απεμπολήσει τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματά της». Αυτό διεμήνυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώτης Κουβέλης, στον χαιρετισμό του με την ευκαιρία της σημερινής τελετής ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων ναυτών της 2018 Β' ΕΣΣΟ στη ναυτική βάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι διαχρονικά η δύναμη αποτροπής και προάσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας» πρόσθεσε.

Απευθυνόμενος προς τους νεοορκισθέντες, ο κ. Κουβέλης προέτρεψε: «Μην ξεχνάτε ότι υπηρετείτε, μαζί με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, την ελληνική Δημοκρατία, το έθνος, τις ανώτερες αρχές και αξίες που έχουν κρατήσει την Ελλάδα δυνατή και ελεύθερη.

Τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, ενώ στην τελετή παραβρέθηκαν μέλη του ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, καθώς συγγενείς και φίλοι των νεοορκισθέντων ναυτών.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή