Τελικός Champions League: Μοχάμεντ Σαλάχ εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο

Τελικός Champions League: Μοχάμεντ Σαλάχ εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Σάββατο 26 Μαΐου, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ συγκρούονται για το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο σούπερ-σταρ των ομάδων, Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο προέρχονται από καταπληκτικές σεζόν όντας οι πρώτοι σκόρερ της διοργάνωσης και των ομάδων τους.

Παρόλο που στο πρώτο μισό της χρονιάς ο Ρονάλντο δεν είχε βρει τα πατήματα του, από τον Ιανουάριο του 2018 σκοράρει ακατάπαυστα. Στην απέραντη όχθη, ο Σαλάχ στην πρώτη του σεζόν με την φανέλα της Λίβερπουλ καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, μετρώντας 44 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις) για τους «κόκκινους». Οι δυο τους είναι φαβορί για την «Χρυσή Μπάλα» του 2018, αλλά όπως είπε ο 33χρονος Πορτογάλος στο αγγλικό κανάλι «BT Sport», οι συγκρίσεις είναι λάθος γιατί είναι διαφορετικοί παίκτες.

«Είμαστε εντελώς διαφορετικοί παίκτες. Εκείνος παίζει με το αριστερό πόδι, εγώ παίζω με το δεξί. Είμαι ψηλός, είναι λίγο κοντότερος. Εγώ παίζω με το κεφάλι. Είμαστε εντελώς διαφορετικοί. Όλοι θέλουν να με συγκρίνουνε με άλλους παίκτες, αλλά είμαι διαφορετικός από τον οποιονδήποτε.»

Ακόμη και ο προπονητής της Ρεαλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για τον Σαλάχ και αν θα άλλαζε με τον Ρονάλντο. Η απάντηση του, τα είπε όλα: «Όχι, έχω τον Κριστιάνο και μιλάω μόνο για τους παίκτες μου».

Ο Σαλάχ και ο Ρονάλντο μετρούν τα ίδια ακριβώς γκολ (44) σε όλες τις διοργανώσεις φέτος (2017-2018) αλλά το Σάββατο, ένας θα είναι αυτός που θα χαμογελάσει τελευταίος.

Δείτε αναλυτικά τα επιτεύγματά τους την φετινή σεζόν. 

Τελικός Champions League: Μοχάμεντ Σαλάχ εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο-1

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή