Eπιθετικό σχόλιο Μαξίμου για την συνέντευξη Μητσοτάκη

Eπιθετικό σχόλιο Μαξίμου για την συνέντευξη Μητσοτάκη

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα ιδιαιτέρως επιθετικό σχόλιο που αναφέρεται εκ νέου στην δολοφονία του Γρ. Λαμπράκη απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στην συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ. Η λακωνική ανακοίνωση κάνει λόγο για «κοινωνικό μένος» από πλευράς του αρχηγού της αξ. αντιπολίτευσης και του ζητά να θυμηθεί τα γεγονότα του 1963. 

Το σχόλιο: 

«Το αντικοινωνικό μένος του κ. Μητσοτάκη, που απαιτεί νέο μνημόνιο για να ξεδιπλωθεί το ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι αγνοεί ποιός δολοφόνησε τον Γ. Λαμπράκη. Και επειδή η άγνοια του είναι ανατριχιαστική ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη του καλύτερου βιογραφικού της χώρας: Ο Γ. Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ, δολοφονήθηκε το 1963 από το παρακράτος της δεξιάς. Δολοφόνοι του ήταν οι Εμμανουηλίδης και Γκοτζαμάνης».

Ενωση Κεντρώων: «Η ΝΔ ουσιαστικά παραχωρεί τη λέξη Μακεδονία στα Σκόπια»

Η Ένωση Κεντρώων σε ανακοινωσή της για την συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, αναφέρει ότι «φάνηκαν δυο ουσιώδεις αδυναμίες της ΝΔ. Πρώτον, ότι κατ΄ ουσίαν παραχωρεί τη λέξη Μακεδονία στα Σκόπια, αν εκλείψουν οι υπόλοιποι αλυτρωτικοί λόγοι, αδιαφορώντας για το ό,τι η ίδια η λέξη Μακεδονία επιτρέπει στα Σκόπια, μετά από λίγο να επιστρέψουν στην αδιάλλακτη τακτική τους. Δεύτερον, η ΝΔ θα οδηγήσει σε τριπλές εκλογές τη χώρα στην προσπάθεια να εδραιωθεί στην εξουσία η οικογένεια Μητσοτάκη.

Επίσης, καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων, «κατ΄ ουσίαν ομολογήθηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ πως κυβερνητικός εταίρος θα είναι η κ. Γεννηματά. Στην υγειά σας κ. Μητσοτάκη».

Ανεξάρτητοι Ελληνες για τη συνέντευξη Μητσοτάκη

Από την πλευρά της η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου επισημαίνει σε δήλωσή της:

«Πολύ κακό για το τίποτα! Η χιλιοπαιγμένη κασέτα του κ. Μητσοτάκη για μείωση του δημοσίου και μειώσεις φόρων δεν άντεξε για πολύ.

Όσο κι αν ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε πολύ να κρυφτεί στα κρίσιμα ερωτήματα που του τέθηκαν, όπως για τις απολύσεις στο δημόσιο και το ζήτημα των Σκοπίων, δεν τα κατάφερε.

Τις απολύσεις που θέλει να κάνει, τις βάφτισε …μετακινήσεις υπαλλήλων! Είναι αμφίβολο αν τον πίστεψε κανείς.

Είναι θλιβερό επίσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώνει δημόσια ότι είναι ανέφικτο η ονομασία του γειτονικού κράτους να μην περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία»! Ως εκ τούτου, εύλογα προκύπτει το ερώτημα, τι ακριβώς θα διαπραγματευόταν ο κ. Μητσοτάκης στην υποθετική περίπτωση που καλούνταν να διαχειριστεί αυτό το θέμα; Και εξίσου εύλογα αναρωτιούνται οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως ιδεολογικού φάσματος, εάν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προεξοφλεί δημόσια το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων για ένα λεπτό εθνικό θέμα, τότε ποιος είναι ο λόγος να γίνεται διαπραγμάτευση;».

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή