Μυστήριο με τον θάνατο 46χρονης στη Λαμία

Μυστήριο με τον θάνατο 46χρονης στη Λαμία

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο 46χρονης μητέρας δύο παιδιών στη Λαμία, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Μάρτυρας – κλειδί ένας 48χρονος ο οποίος αρχικά ισχυρίστηκε ότι συνάντησε ξαφνικά την άτυχη γυναίκα ενώ είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό του έξω από μία καντίνα. Σύμφωνα με τον ίδιο η 46χρονη άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του και τον παρακάλεσε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο επειδή δεν αισθανόταν καλά.

Ομως, όπως υποστηρίζει ο οδηγός, στη διαδρομή η 46χρονη έχασε τις αισθήσεις της και μόλις έφθασαν στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε καταλήξει.

Η υπόθεση ωστόσο περιπλέκεται καθώς στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος άνδρας είχε γνωρίσει την 46χρονη λίγες ώρες πριν το τραγικό συμβάν. Οι δυο τους πήγαν για φαγητό στην καντίνα και, σύμφωνα με τη νέα κατάθεση του οδηγού, άρχισε ξαφνικά να μην αισθάνεται καλά και να βγάζει αφρούς από το στόμα.

Στη συνέχεια, ο ίδιος υποστήριξε εκ νέου, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την μετέφερε στα Επείγοντα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όλα δείχνουν ότι η 46χρονη «έφυγε» από παθολογικά αίτια, όμως οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα. Αναμένεται μάλιστα και νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή