H Cara Delevingne στην Αφρική με την TAG HEUER

H Cara Delevingne στην Αφρική με την TAG HEUER

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βλέποντας την εικόνα της Cara Delevingne μπροστά από ένα άγριο λιοντάρι που δείχνει τα δόντια του η πρώτη σκέψη είναι ότι πρόκειται για μοντάζ. Και όμως, αυτή τόσο καθηλωτική φωτογραφία τραβήχτηκε φυσικά, χωρίς κανένα ειδικό εφέ. Το στιγμιότυπο αυτό κατέγραψε η κάμερα του David Yarrow, ενός από τους διασημότερους φωτογράφους άγριας ζωής στον κόσμο. Τα έργα του τα αναγνωρίζει κανείς αμέσως χάρη στην ιδιαίτερη οπτική τους γωνία που φέρνει το άγριο ζώο πολύ κοντά στον θεατή.

H Cara Delevingne στην Αφρική με την TAG HEUER-1

Απεικονίζει μία Cara γεμάτη αυτοπεποίθηση, με διαπεραστικό βλέμμα, ατρόμητη και συνάμα ταπεινή.

H Cara Delevingne στην Αφρική με την TAG HEUER-2

Στις φωτογραφίες του Yarrow υπάρχει σχεδόν πάντοτε οπτική επαφή με τα ζωντανά πλάσματα που βρίσκονται μπροστά στο φακό του και κάθε εικόνα είναι και ένας φόρος τιμής προς αυτά. Έτσι ακριβώς ήθελε να απεικονίσει και την Cara. «Όταν φωτογραφίζω ένα ζώο, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να κοιτάζω τα μάτια του. Εάν δεν είναι διαπεραστικά τότε είναι πολύ δύσκολο να αποτυπώσω την ψυχή του ζώου. Η Cara έχει ένα πραγματικά διαπεραστικό βλέμμα! Ήξερα λοιπόν εξαρχής ότι το βλέμμα θα είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτή τη δουλειά!» Φωτογραφίες του Yarrow εκτίθενται σε μερικά από τα σημαντικότερα μουσεία του κόσμου ενώ είναι περιζήτητες από τους συλλέκτες. Η αξία μίας μόνο φωτογραφίας μπορεί να φτάσει τις 60 χιλιάδες δολάρια!

H Cara Delevingne στην Αφρική με την TAG HEUER-3

Με την νέα αυτή διαφημιστική καμπάνια η TAG Heuer απευθύνεται στις σύγχρονες γυναίκες και που δεν φοβούνται να τολμούν, όπως η Cara Delevingne. Άλλωστε το μότο «Don't Crack Under Pressure» (μη λυγίζεις υπό πίεση) προδίδει τη συνολική φιλοσοφία και το avant-garde πνεύμα της ελβετικής εταιρείας.

H Cara Delevingne στην Αφρική με την TAG HEUER-4

Η καμπάνια γυρίστηκε στη Νότια Αφρική και μεταφέρει ένα μήνυμα δύναμης, σεβασμού και υποστήριξης προς τα ζώα που κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Το μεγαλοπρεπές λιοντάρι, σύμβολο δύναμης και γενναιότητας, είναι αγαπημένο της Cara. Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο έχει μάλιστα ένα τατουάζ με ένα λιοντάρι στο δάχτυλό της, που λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τις επιλογές και τις πράξεις της.

H Cara Delevingne στην Αφρική με την TAG HEUER-5

Δείτε και το σχετικό video:

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή