H BREITLING ξεκινά συνεργασία με το MR PORTER

H BREITLING ξεκινά συνεργασία με το MR PORTER

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Breitling ανακοίνωσε ότι ξεκινά συνεργασία με το MR PORTER, τον βραβευμένο διαδικτυακό ιστότοπο ανδρικού στιλ. Στο MR PORTER θα προσφέρονται 31 ρολόγια από εμβληματικές οικογένειες μοντέλων της Breitling. H συνεργασία ξεκινά με μία ειδική συλλεκτική έκδοση: έναν χρονογράφο από την ολοκαίνουρια συλλογή Navitimer 8.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Breitling, Georges Kern, δηλώνει ευτυχής από τη συνεργασία με το MR PORTER: «Η Breitling και το MR PORTER μοιράζονται κοινές αξίες: ποιότητα, αποκλειστικότητα και μία έλξη προς τα εξαιρετικά προϊόντα. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον κορυφαίο διαδικτυακό προορισμό λιανικής πώλησης ανδρικού στιλ. Είναι ένα σημαντικό βήμα για τη στρατηγική πολυκαναλικών πωλήσεων της Breitling και εναρμονίζεται απόλυτα με το ψηφιακό μας όραμα να προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία σε ευρύτερο κοινό παγκοσμίως».

H BREITLING ξεκινά συνεργασία με το MR PORTER-1

O Navitimer Aviator 8 B01 Chronograph 43 Limited Edition ανήκει στη συλλογή Navitimer 8, η οποία παρουσιάστηκε επισήμως στις αρχές του 2018. Πρόκειται για περιορισμένη έκδοση 1.000 κομματιών. Ο χρονογράφος έχει κάσα διαμέτρου 43 mm από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι εξοπλισμένος με τον κορυφαίο αυτόματο Breitling Manufacture Caliber B01. Όπως όλα τα ρολόγια της Breitling, το Navitimer Aviator 8 B01 Chronograph 43 Limited Edition φέρει πιστοποίηση χρονομέτρου από την επίσημη ελβετική αρχή COSC.

H BREITLING ξεκινά συνεργασία με το MR PORTER-2

Το ρολόι έχει ασημί καντράν με γκρι-ανθρακί μετρητές ενώ δείκτες και ενδείξεις των ωρών φέρουν φωσφορίζουσα επίστρωση. Ο μηχανισμός είναι ορατός χάρη στο διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού που καλύπτει το πίσω μέρος της κάσας. Το ρολόι «φοράει» καφέ λουράκι από δέρμα. Η limited edition θα αρχίσει να πωλείται αποκλειστικά μέσω του MR PORTER από τις 4 Ιουνίου 2018 και από τον Ιούλιο θα είναι διαθέσιμη και στις μπουτίκ της Breitling καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης ανά τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για την BREITLING εδώ και για το MR PORTER εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοελλάς (τηλ.: 210-3638286)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή