IWC Pilot’s Watch Mark XVIII Edition «Laureus Sport for Good Foundation»

IWC Pilot’s Watch Mark XVIII Edition «Laureus Sport for Good Foundation»

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΙWC Schaffhausen παρουσίασε το Pilot’s Watch Mark XVIII Edition «Laureus Sport for Good Foundation» κατά την ανακοίνωση των Laureus World Sport Awards 2018 στο Μονακό. Το ρολόι, που διαθέτει κάσα 41 χιλιοστών από μαύρο κεραμικό, μπλε καντράν και ειδική χάραξη στο πίσω μέρος της κάσας, αποτελεί τη 12η ειδική έκδοση που κυκλοφορεί η ΙWC για τη στήριξη του Ιδρύματος «Laureus Sport for Good».

IWC Pilot’s Watch Mark XVIII Edition «Laureus Sport for Good Foundation»-1

Το Pilot’s Watch Mark XVIII Edition «Laureus Sport for Good Foundation» διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό 1.500 αριθμημένων αντιτύπων. Χαρακτηρίζεται από το χαρακτηριστικό μπλε καντράν που αποτελεί σήμα κατατεθέν των ειδικών εκδόσεων που σχεδιάζει η IWC για το Laureus. Χάρη στη φωσφορίζουσα επίστρωση, οι μαύροι δείκτες είναι ευανάγνωστοι στο σκοτάδι.

IWC Pilot’s Watch Mark XVIII Edition «Laureus Sport for Good Foundation»-2

Η εσωτερική κάσα από μαλακό σίδηρο προστατεύει τον αυτόματο μηχανισμό 35111 από τα μαγνητικά πεδία, ενώ το κρύσταλλο είναι στερεωμένο ώστε να μένει αλώβητο σε πιθανές απότομες πτώσεις της ατμοσφαιρικής πίεσης. Το ρολόι αγκαλιάζει εργονομικά τον καρπό με ένα μαύρο λουράκι από δέρμα μόσχου.

IWC Pilot’s Watch Mark XVIII Edition «Laureus Sport for Good Foundation»-3

Όπως σε κάθε ειδική έκδοση για το Laureus, στο πίσω μέρος του ρολογιού έχει χαραχθεί η εικόνα που έλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνει κάθε χρόνο η IWC για τα μέλη των προγραμμάτων του οργανισμού. Το θέμα του 2017 ήταν «Time to Be Healthy». Η κριτική επιτροπή επέλεξε τη ζωγραφιά της 11χρονης Ana Claudia μέσα από περίπου 1.000 συμμετοχές. Η Ana συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα του Instituto Reação στη Βραζιλία. Ο οργανισμός αυτός έχει ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και των εφήβων της Βραζιλίας μέσω της εκπαίδευσης και του αθλητισμού. Εστιάζοντας στο judo, διδάσκει αξίες όπως σεβασμό, πειθαρχία και αποφασιστικότητα. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα προσφερθούν για τη στήριξη του Laureus Sport for Good Foundation.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Richemont Hellas (τηλ.: 210-6471310)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή