ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Με πυκνή ροή αλλά χωρίς προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων

φωτο αρχείου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται έως αυτή την ώρα και στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα, σύμφωνα με την Τροχαία, η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Σημειώνεται, ότι η Τροχαία έχει λάβει αυξημένα μέτρα σε όλη την χώρα για την ομαλή επιστροφή των εκδρομέων.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα μόνο στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου.

Αυξημένη ήταν επίσης νωρίτερα η κίνηση σε όλες τις εθνικές οδούς που οδηγούν στη Θεσσαλονίκη, με τους εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος να επιστρέφουν στην πόλη, ύστερα και από τη μεσημεριάτικη νεροποντή.

Σημαντικά αυξημένη καταγράφεται η κίνηση των εκδρομέων από τη Χαλκιδική, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, ενώ κανονικά και χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των αυτοκινητιστών από την Καβάλα.

Καθυστερήσεις, που οδήγησαν τους αρμοδίους να δώσουν δύο φορές ελευθέρας, σημειώνονται στα διόδια των Μαλγάρων και σύμφωνα με τον υπεύθυνο βάρδιας, από το πρωί σήμερα μέχρι και τις 6 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη εισήλθαν περισσότερα από 11.000 οχήματα.

Επίσης, όπως επισήμανε ο ίδιος, από την Παρασκευή το μεσημέρι μέχρι και σήμερα το μεσημέρι, βγήκαν από την πόλη της Θεσσαλονίκης μέσω των διοδίων στα Μάλγαρα περισσότερα από 61.000 οχήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ