Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές την Τετάρτη

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές την Τετάρτη

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στην Ηπειρο και στα Δωδεκάνησα με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων, περιμένουμε την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018.

Στην υπόλοιπη χώρα η ημέρα θα ξεκινήσει με λίγες νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα και κατά τόπους σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 28 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 30, στην Ηπειρο από 16 έως 31 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 32 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 16 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 31 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 17 έως 26 βαθμούς, και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και του Ιονίου από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή μικρή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με αυξημένη πιθανότητα παροδικών βροχών και καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού ανά την Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή