ΚΙΝΑΛ: Η χρήση βίας δεν θα πτοήσει τον κόσμο της εργασίας

ΚΙΝΑΛ: Η χρήση βίας δεν θα πτοήσει τον κόσμο της εργασίας

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιχμές ως προς την αστυνόμευση των σημερινών συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, άφησε σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής.

«Την  ημέρα Εθνικής Δράσης των δυνάμεων της εργασίας, μια μικρή ομάδα κουκουλοφόρων εξορμά από τα προπύλαια και επιτίθεται στην εξέδρα της κεντρικής απεργιακής εκδήλωσης (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, επιστημονικοί Σύλλογοι κ.α.) στην πλατεία Κλαυθμώνος προκαλώντας ζημιές, τρομοκρατώντας τους συγκεντρωμένους», ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ και συνέχισε:

«Την ίδια στιγμή στέλεχος της αστυνομίας είπε στους υπευθύνους των συνδικαλιστικών οργανώσεων ότι παρατηρούσε τις βιαιότητες από το κλειστό κύκλωμα της τηλεόρασης. Προφανώς έχουμε περάσει στη σφαίρα της εικονικής αστυνόμευσης…»

«Η χρήση βίας και οι, καταδικασμένες στην ιστορική λήθη, πρακτικές των «αντισυγκεντρώσεων» του παρελθόντος δεν θα πτοήσουν τον κόσμο της εργασίας, τους ανέργους, τους συνταξιούχους στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Όπως δεν θα τους πτοήσει και η προσπάθεια υπονόμευσης των βασικών εργασιακών δικαιωμάτων, όπως προκύπτει από τη χθεσινή τοποθέτηση του αρχηγού της ΝΔ κ. Μητσοτάκη», προσθέτει το Κίνημα Αλλαγής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή