Οικογενειακή τραγωδία ο φόνος του ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο – Τον σκότωσε ο γιος του

Οικογενειακή τραγωδία ο φόνος του ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο – Τον σκότωσε ο γιος του

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο 26χρονος γιος του συνταξιούχου ταχυδρομικού είναι ο δολοφόνος του εγκλήματος που σημειώθηκε την Δευτέρα στο νησί της Ζακύνθου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των αρχών, ο 26χρονος γιος του, από τον δεύτερό του γάμο με την αλβανικής καταγωγής σύζυγό του, ενώ κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε το όπλο με το οποίο προέβη στον θανάσιμο τραυματισμό του 70χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας imerazante, η αιτία της αποτρόπαιας πράξης αποδίδεται στην κακοποίηση που είχε υποστεί ο δράστης, αλλά και σε αυτή που καθημερινά έπεφταν τα δύο ανήλικα αδέλφια του από τον 70χρονο πατέρα του.

Ας σημειωθεί, πως τόσο ο 26χρονος όσο και η μητέρα του υπέπεσαν σε αντιφάσεις κατά την εξέτασή τους, που είχε σαν αποτέλεσμα να κινηθούν οι υποψίες των αστυνομικών, σε συνδυασμό με την απόφασή τους να μην παραστούν στην κηδεία του 70χρονου.

Οικογενειακή τραγωδία ο φόνος του ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο – Τον σκότωσε ο γιος του-1

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων

«Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου σε συνεργασία με κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, η ανθρωποκτονία του 70χρονου ημεδαπού την Κυριακή (27.05.2018), το βράδυ στη Ζάκυνθο.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας σε βάρος 26χρονου υπηκόου Αλβανίας, συγγενικού προσώπου του 70χρονου.

Ειδικότερα από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και αξιολογήθηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος το βράδυ της Κυριακής (27.05.2018) στην περιοχή Αη Λιάς Βολιμών Ζακύνθου, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο (επαναληπτική καραμπίνα) τον 70χρονο, μέσα στο αυτοκίνητο του.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο. Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, με την συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. Ο 26χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου».

Οικογενειακή τραγωδία ο φόνος του ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο – Τον σκότωσε ο γιος του-2

Το χρονικό της υπόθεσης

Αργά το βράδυ της Κυριακής ο 70χρονος εντοπίστηκε νεκρός από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό του, στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου – Βολίμων. Τον άτυχο άνδρα εντόπισε νεκρός ένας οδηγός ταξί, ο οποίος περνούσε από το σημείο και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 70χρονος είχε δεχθεί πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο, είχε τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα.

Οι αρχές εκτίμησαν πως ο δράστης πιθανότατα να είχε σχέση με το θύμα και πως ο δεύτερος ενδεχομένως να ακινητοποίησε ο ίδιος το όχημά του καθώς μπορεί να είχαν προκαθορισμένο ραντεβού στο σημείο. Μάλιστα, η άποψη αυτή ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο καθώς ο 70χρονος δεν επιδίωξε να φύγει με το όχημα, απλώς έβαλε τα χέρια μπροστά του όταν πυροβολήθηκε από τον δράστη. Γι’ αυτό έφερε τραύματα στις παλάμες από τα σκάγια, επισημαίνουν οι αρχές, εκτός εκείνων που είχε στον θώρακα αλλά και το πρόσωπό το, από τα οποία προκλήθηκε και ο θάνατός του.

(Πηγή: imerazante.gr)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή