Ολλανδία: Πυρά κατά άνδρα που κρατούσε τσεκούρι και φώναζε «Allahu akbar» άνοιξε η αστυνομία

Ολλανδία: Πυρά κατά άνδρα που κρατούσε τσεκούρι και φώναζε «Allahu akbar» άνοιξε η αστυνομία

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρά άνοιξε η ολλανδική αστυνομία κατά ενός άνδρα που κρατούσε τσεκούρι σε μπαλκόνι διαμερίσματος στο Σίνταμ της Ολλανδίας και φώναζε «ο Θεός είναι μεγάλος (Allahu akbar)», με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. 

Το εν λόγω περιστατικό έρχεται μόλις μια μέρα μετά την επίθεση στο Βέλγιο όπου ένας άνδρας σκότωσε δύο αστυνομικούς και ένα περαστικό. 

Σύμφωνα με αναρτήσεις της αστυνομίας του Ρότερνταμ στο Twitter, οι πυροβολισμοί κατά του δράστη σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα το απόγευμα και αφού είχε γίνει προσπάθεια από τις αρχές να τον ηρεμήσουν. Ειδικότερα, όταν μια ομάδα αστυνομικών μπήκε στο διαμέρισμα, ο άνδρας προσπάθησε να τους επιτεθεί, ενώ κατάφερε να τραυματίσει με το τσεκούρι που κρατούσε στα χέρια του έναν αστυνομικό σκύλο. 

Μεταξύ άλλων, η ολλανδική αστυνομία ανέφερε ότι ερευνάται το παρελθόν του δράστη, ενώ η ταυτότητα του δεν έχει δημοσιοποιηθεί.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή