Επίθεση Μπακογιάννη στην κυβέρνηση: Η αποτυχία της στον εξωδικαστικό μηχανισμό είναι παταγώδης

Επίθεση Μπακογιάννη στην κυβέρνηση: Η αποτυχία της στον εξωδικαστικό μηχανισμό είναι παταγώδης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To σχέδιο της ΝΔ για την οικονομία, την ανάπτυξη και τον τουρισμό παρουσίασε σε ημερίδα στη Ρόδο, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πιστεύει στις ιδιωτικές επενδύσεις. «Δεν το λέμε γιατί μας υποχρεώνει κάποιος τρίτος, όπως κάνει τώρα τελευταία ο ΣΥΡΙΖΑ. Χρειαζόμαστε επενδύσεις και μόνο εάν στείλουμε ένα δυνατό θετικό μήνυμα θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε επενδυτικά κεφάλαια», σημείωσε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη.

Επιπροσθέτως, εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης για τον εξωδικαστικό μηχανισμό, υποστηρίζοντας πως είναι παταγώδης η αποτυχία του σε μία κρίσιμη καμπή για την οικονομία. «Τώρα ανακοινώνουν ότι θα φέρουν αλλαγές με ρυθμίσεις για να λειτουργήσει επιτέλους ο νόμος για τις επιχειρήσεις. Εάν μας άκουγαν ένα χρόνο νωρίτερα, δεν θα είχαν χαθεί θέσεις εργασίας»,  ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ.

Τόνισε δε, πως όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνει κυβέρνηση, θα προχωρήσει σε κίνητρα που θα τονώσουν την οικονομία χωρίς κόστος για τα δημόσια έσοδα. «Θα δώσουμε τη δυνατότητα για αύξηση των συντελεστών δόμησης με ταυτόχρονη αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση των υφιστάμενων μονάδων», σημείωσε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή