Η Μαρίνα Βερνίκου διεκδικεί βραβείο του National Geographic

Η Μαρίνα Βερνίκου διεκδικεί βραβείο του National Geographic

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έναν διαγωνισμό με θέμα την φύση, τους ανθρώπους και τις πόλεις έχει προαναγγείλει το διάσημο περιοδικό National Geographic, καλώντας φωτογράφους απ'όλο τον κόσμο να στείλουν φωτογραφίες τους που να εμπίπτουν στην συγκεκριμένη θεματολογία.

Η γνωστή Ελληνίδα φωτογράφος, Μαρίνα Βερνίκου, είναι ανάμεσα στους ανθρώπους που ξεχώρισαν με την συμμετοχή τους, με μία εικόνα τραβηγμένη από ψηλά, από ένα drone που πέταξε πάνω από το Taj Mahal για να «συλλάβει» το συγκεκριμένο, μοναδικό στιγμιότυπο.

Πάνω από τον ναό της αγάπης, όπως είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο, το καθηλωτικό Taj Mahal η Μαρίνα Βερνίκου πάτησε το κλικ που μπορεί να της χαρίσει μία θέση στην τελική φάση του σημαντικού διαγωνισμού, αποτυπώνοντας με μοναδική ακρίβεια την γοητεία αλλά και τον μυστικισμό του μνημείου που μπορεί να προσελκύει πλήθος τουριστών ετησίων, αλλά παραμένει στις συνειδήσεις μας ακατανόητο και ανατριχιαστικό.

Μάλιστα, η ίδια η φωτογράφος είχε αναρτήσει την φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα «Στο όνομα της αγάπης», ευθεία αναφορά στην μυθικότητα του ναού.

Οι φωτογραφίες που θα περάσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού θα είναι διαθέσιμες στο κοινό για να επιλέξει την καλύτερη από τις 11 Ιουνίου.

Η Μαρίνα Βερνίκου διεκδικεί βραβείο του National Geographic-1

Περισσότερες ειδήσεις στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή