Αυτές οι συνταγές ομορφιάς γίνονται ο καλύτερος φίλος μας στην παραλία!

Αυτές οι συνταγές ομορφιάς γίνονται ο καλύτερος φίλος μας στην παραλία!

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαιράκι πλησιάζει και εμείς κοιτάζουμε να βγούμε στην παραλία όσο πιο γρήγορα μπορούμε για να πάρουμε το πρώτο μας χρώμα. Αναζητήσαμε μια σειρά από σπιτικές συνταγές ομορφιάς, που θα μας ακολουθήσουν στην παραλία και θα αναζωογονήσουν το δέρμα και τα μαλλιά μας! Ένα λάδι που θα μας βοηθήσει να μαυρίσουμε ομοιόμορφα, ένα λάδι για μετά τον ήλιο που θα μας ενυδατώσει και ένα σπρέι για τέλεια μαλλιά στην παραλία, γίνονται οι σύμμαχοι μας αν ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα:

1. Λάδι μαυρίσματος (χωρίς αντηλιακή προστασία)

ΥΛΙΚΑ

3 κ.σ Λάδι Καρύδας

3 κ.σ Βούτυρο Κακάο

3 κ.σ Ελαιόλαδο

2 κ.σ Αμυγδαλέλαιο

600 ml Κρύο Τσάι

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μπεν μαρί και σε χαμηλή φωτιά αναμειγνύετε το λάδι καρύδας με το βούτυρο κακάο. Μετά προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύετε, εκτός από το τσάι. Τα βγάζετε από τη φωτιά και ρίχνετε μέσα το τσάι, μετά χτυπάτε καλά το μείγμα για μερικά λεπτά και το αποθηκεύετε σε ένα μπουκάλι. Θυμηθείτε να ανακινήσετε καλά πριν από κάθε χρήση.

2. Αfter Sun λάδι

Μια φυσική ενυδατική κρέμα συνθέτουν το καρδαμέλαιο μαζί με το ηλιέλαιο, που είναι ιδανική και για μετά τον ήλιο. Ειδικότερα, τα συστατικά αυτά διασφαλίζουν ότι θα διατηρηθεί η φυσική ελαστικότητα του δέρματος και η υγρασία του, προστατεύοντας έτσι την επιδερμίδα από τις ρυτίδες και τις λεπτές ραγάδες.

3. Σπρέι μαλλιών για look παραλίας

ΥΛΙΚΑ

1 μπουκάλι ψεκασμού

230 ml νερού

1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι

1 κ.γ. λάδι καρύδας

Λίγο τζελ αλόης για κράτημα

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μπολ ρίχνετε μια κουταλιά του γλυκού θαλασσινό αλάτι. Προσθέστε το λάδι καρύδας. Ανακατέψτε τα καλά μαζί με το νερό και το τζελ αλόης. Στη συνέχεια μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Τέλος μπορείτε να προσθέσετε 2-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας και τη μυρωδιά της αρεσκείας σας.

 

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή