Οργισμένη απάντηση Γεωργιάδη σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Ντροπή σας (βίντεο)

Οργισμένη απάντηση Γεωργιάδη σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Ντροπή σας (βίντεο)

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «ντροπή» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως η οικογένεια Μητσοτάκη έχει πληρώσει με αίμα την δράση του Κουφοντίνα και της «17 Νοέμβρη», απαντώντας στο επιχείρημα που επικαλέστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπγιάλας, ο οποίος αναρωτήθηκε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «γιατί πρέπει να ενδιαφέρει έναν 17χρονο ποιους σκότωσε ο Κουφοντίνας».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε: «Δεν ενδιαφέρει τους 17χρονους για το εάν σκότωσε ο Κουφοντίνας» επικαλούμενος την κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Μητσοτάκη για όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για τη δολοφονία Λαμπράκη.

«Η δολοφονία του Μπακογιάννη τον ενδιαφέρει και δεν τον ενδιαφέρει η δολοφονία του Λαμπράκη;» επέμεινε ο κ. Μπγιάλας μετά την έντονη αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη που οργισμένος είπε «ο κ. Μητσοτάκης έχασε μέλος της οικογένειάς του από τον κ. Κουφοντίνα και δεν ντρέπεστε».

Χωρίς να υπαναχωρεί από την αρχική τοποθέτησή του ο κ. Μπγιάλας συνέχισε: «εγώ αναφερόμουν στο σκεπτικό του κ. Μητσοτάκη όπως δεν ενδιαφέρει έναν νεαρό ποιος δολοφόνησε τον Λαμπράκη έτσι δεν τον ενδιαφέρει ποιος σκοτώθηκε από κάποιους τρομοκράτες».

«Όχι εγώ, ο κ. Μητσοτάκης τον εξίσωσε. Το να προσπαθήσουμε να διαγράψουμε ιστορίες είναι επικίνδυνο» επέμεινε ο κ. Μπγιάλας.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηλίτευσε μια ανακοίνωση του Μαξίμου που ήταν άρες μάρες κουκουνάρες. Το αίμα της οικογένειας Μητσοτάκη δεν το σεβάστηκε (σ.σ. ο κ. Μπγιάλας), τέτοιοι υποκριτές είναι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή