Η ΑΕΚ παρουσίασε τον Μαρίνο Ουζουνίδη

Η ΑΕΚ παρουσίασε τον Μαρίνο Ουζουνίδη

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, παρουσιάστηκε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας πως στόχος του είναι η ομάδα να πετύχει περισσότερα από την προηγούμενη χρονιά. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μελισσανίδη και όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και τους συνεργάτες μου», ανέφερε ο 50χρονος προπονητής στην αρχική του τοποθέτηση, προσθέτοντας πως «η ΑΕΚ είναι ήδη στην κορυφή και με την καλή συνεργασία όλων μας, θέλουμε να την κρατήσουμε εκεί, να την κάνουμε ακόμα καλύτερη. Ο κόσμος της ΑΕΚ να είναι σίγουρος, πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας», κατέληξε.

Ο κ. Ουζουνίδης δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις ως προς τον τρόπο που θα κινηθεί η ΑΕΚ στο αμέσως επόμενο διάστημα, κυρίως όσον αφορά τις μεταγραφές. «Προέχει η αντικατάσταση των παικτών που έφυγαν», δήλωσε ο τέως προπονητής του Παναθηναϊκού, κυρίως ως προς τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν στις θέσεις των Χριστοδουλόπουλου και Αραούχο. Πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Μανόλο Χιμένεθ που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λας Πάλμας.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε αλλαγή ημερομηνιών στο πρόγραμμα της προετοιμασίας της που θα διεξαχθεί στην Πολωνία. Μετά σχετικό αίτημα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η Ενωση θα επιστρέψει στις 14 Ιουλίου στην Αθήνα και όχι στις 16 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, ενώ ακυρώθηκε και ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με την Κορόνα Κίελτσε. Η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους στις 21 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ και τέσσερις μέρες μετά θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Αρη.

Το τελευταίο φιλικό ματς πριν από το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου. Οι αντίπαλοι θα γίνουν γνωστοί τις επόμενες ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή