Πολύ κοντά ο Δώνης στον Παναθηναϊκό

Πολύ κοντά ο Δώνης στον Παναθηναϊκό

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα βήμα πιο κοντά ήλθαν Παναθηναϊκός και Γιώργος Δώνης, μετά τη συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον Νίκο Νταμπίζα. Η επαφή έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ουσιαστικά έφερε συμφωνία στα περισσότερα από τα θέματα που έμεναν ανοικτά, όπως η δέσμευση της διοίκησης ότι θα κάνει το καλύτερο για να μην προκύψουν κι άλλες απώλειες στο ρόστερ, η διάρκεια του συμβολαίου (θα είναι διετής τελικά) και το οικονομικό για τον προπονητή και τους συνεργάτες του.

Το μόνο βασικό που απομένει για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Δώνη στον Παναθηναϊκό είναι η ενημέρωση του Γιάννη Αλαφούζου από τον Νταμπίζα και η συγκατάθεσή του στα όσα συμφωνήθηκαν. Δεν έγιναν υπερβάσεις σε αυτά που ήθελε εξαρχής η ομάδα, γι’ αυτό και εκτιμάται ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θα ανάψει το πράσινο φως, με τη σύμφωνη γνώμη της Pan Asia. Ο Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα μαζί με τον γιο του και ήταν από την αρχή θετικός στην προοπτική να αναλάβει ο Δώνης τους «πράσινους», οπότε δεν αναμένονται ενστάσεις από την πλευρά του εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία για τη μεταβίβαση της ομάδας.

Μετά την (αναμενόμενη) απόρριψη της έφεσης του Παναθηναϊκού από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με τη μη αδειοδότηση, μειώθηκαν σημαντικά οι πιθανότητες να παραμείνουν οι Κάτσε και Μυστακίδης. Οι περιορισμοί στις μεταγραφές και στις ανανεώσεις οριστικοποιήθηκαν, κι από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν είχε απαντήσει έγκαιρα θετικά στην πρόταση να παραμείνουν και οι δύο με μια μορφή συνιδιοκτησίας έναντι μιας λογικής αποζημίωσης, τα περιθώρια στενεύουν δραματικά.

Η μόνη διέξοδος είναι να παραμείνουν με τους ίδιους όρους με πέρυσι, δηλαδή πληρωμένοι από τον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν μοιάζει πιθανό με τα τωρινά δεδομένα. Νέα συζήτηση ίσως γίνει στο μέλλον, εάν δεν καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου και δεν βρουν ομάδα που να τους ικανοποιεί. Οπλο για τον Παναθηναϊκό είναι ότι και οι δυο τους έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στην ομάδα το τελευταίο εξάμηνο και δεν είναι αρνητικοί στο σενάριο παραμονής τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή