Πλατεία Νερού με ποπ, ροκ και ρέγκε

Πλατεία Νερού με ποπ, ροκ και ρέγκε

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To ότι παραμένουν εξαιρετικά δημοφιλείς στην Ελλάδα φάνηκε και από την περυσινή εμφάνισή τους, όταν το κοινό, περισσότεροι από 12.000 θεατές, δεν κουνήθηκε από τη θέση του παρά τη βροχή! Ετσι, μάλλον πρέπει να προεξοφλήσουμε την επιτυχία της συναυλίας των Thievery Corporation σήμερα το βράδυ στην πλατεία Νερού (οι πόρτες ανοίγουν στις 5 μ.μ.), στην περιοχή μεταξύ του γηπέδου Τάε Κβον Ντο και Μπιτς Βόλεϊ, στο Δέλτα Φαλήρου, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του φεστιβάλ Release Athens 2018.

Μάλιστα, το αμερικανικό γκρουπ, που θα παρουσιάσει και το νέο άλμπουμ του, δεν θα είναι το μοναδικό «όνομα» της βραδιάς. Στη σκηνή θα ανέβουν και οι UB40, ένα από τα πιο γνωστά και εμπορικά συγκροτήματα στην ιστορία της ρέγκε, με τον αυθεντικό τραγουδιστή τους Αλι Κάμπελ στα φωνητικά, οι οποίοι επιστρέφουν ύστερα από πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

Και σε… δεύτερο ρόλο, η τετραμελής μπάντα των Golan από τη Ρουμανία, ανερχόμενη δύναμη της ευρωπαϊκής electronica/house σκηνής, που θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό, η Angelika Dusk, η οποία θα ανοίξει τη βραδιά με τα τραγούδια της από το άλμπουμ «Beautiful Mess» που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σε συνεργασία με τον Βρετανό παραγωγό Ρούπερτ Κρίστι (U2, Coldplay, Lou Reed), και το ελληνικό γκρουπ Μagenta Flaws.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή