Kαλωσορίζουμε τον ζεστό Ιούνιο με τα πιο fresh και στιλάτα σύνολα!

Kαλωσορίζουμε τον ζεστό Ιούνιο με τα πιο fresh και στιλάτα σύνολα!

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Ιούνιο να μας κάνει ποδαρικό στην επόμενη σεζόν, η πρώτη μας σκέψη παραμένει: ήρθε η ώρα να "κατεβάσουμε" τα καλοκαιρινά μας. Για όσες δε το έχουμε κάνει ακόμα, πρόκειται για μια διαδικασία που παραμένει ως εκκρεμότητα στο μυαλό μας, αλλά αξίζει τον κόπο! Ώρα να επαναφέρουμε στη γκαρνταρόμπα μας τα ανάλαφρα φορέματα μας, τα τζιν σορτσάκια μας και τα περσινά σανδάλια που τόσο έχουμε αγαπήσει.

Ας δούμε μερικές ιδέες για να δημιουργήσουμε τα πιο hot σύνολα του μήνα…

  • Ένα στιλάτο ζευγάρι culottes είναι μια τέλεια λύση από το πρωί μέχρι το βράδυ αν σεταριστεί σωστά! Σε ψηλόμεση γραμμή, αυτό το κομμάτι μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με σοφιστικέ πουκάμισο για το πρωί, αλλά και με ένα sexy εφαρμοστό σορτσάκι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα για τη βόλτα μας το βράδυ.
  • Τα υφασμάτινα παπούτσια με τις απλικέ λεπτομέρειες είναι μια καλοκαιρινή προσθήκη, που θα αναβαθμίσει με μια κίνηση το ντύσιμο μας! Από flat slides, μέχρι στιλέτο πέδιλα και ακαταμάχητα mules, τα φετινά παπούτσια έχουν χαρακτήρα και ιδιαίτερες υφές με κλασσικά μοτίβα, όπως καρό, ριγέ, πουά, φλοράλ και animal prints. Οι κόμποι, τα στρας και οι ρετρό αγκράφες είναι chic πινελιές που θα στρέψουν όλα τα βλέμματα στα…παπούτσια μας.
  • Τα πολύχρωμα μαντήλια, τα πολυμορφικά παρεό και οι μπαντάνες είναι οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τα σύνολα μας να "μυρίσουν" καλοκαίρι. Σπάμε τη μονοχρωμία με πουκαμίσες, καφτάνια και λινά κομμάτια σε βασικές αποχρώσεις, χρησιμοποιώντας μαντήλια φορεμένα στο λαιμό, στο χέρι, στα μαλλιά, αλλά και πάνω στην κορυφαία φετινή τάση – την ψάθινη τσάντα μας!

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή