ΕΛΛΑΔΑ

Διαφωνούν και οι δικηγορικές εταιρείες με την τριχοτόμηση του Πρωτοδικείου

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Μετά τους δικηγόρους, και οι δικηγορικές εταιρείες εκφράζουν τη διαφωνία τους με την πρόταση του Υπ. Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή για τριχοτόμηση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως «η πρόταση αυτή δεν μπορεί να εξεταστεί περαιτέρω αν προηγουμένως δεν καταρτιστεί  χρηματοοικονομική μελέτη και μελέτη επάρκειας του προσωπικού και των υλικών υποδομών που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια αυτή και εφόσον βεβαίως ολοκληρωθεί και τεθεί σε πλήρη λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης των υποθέσεων.»

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιριών Ελλάδας:

«To Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών, κατά τη συνεδρίαση της 30/6/2018, συζήτησε την πρόταση περί τριχοτομήσεως του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Ο Σύνδεσμος δεν πιστεύει ότι η πρόταση αυτή μπορεί να εξεταστεί περαιτέρω αν προηγουμένως δεν καταρτιστεί τουλάχιστον χρηματοοικονομική μελέτη και μελέτη επάρκειας του προσωπικού και των υλικών υποδομών που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια αυτή και εφόσον βεβαίως ολοκληρωθεί και τεθεί σε πλήρη λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης των υποθέσεων».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ