Οταν ο Τραμπ… τρολάρει τον ίδιο του τον εαυτό για την επιστολή του Κιμ (βίντεο)

Οταν ο Τραμπ… τρολάρει τον ίδιο του τον εαυτό για την επιστολή του Κιμ (βίντεο)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στενός συνεργάτης του προέδρου της Βόρειας Κορέας επισκέφτηκε την Παρασκευή τον Λευκό Οίκο για να παραδώσει μεταξύ άλλων και ένα γράμμα από τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ενώπιον δημοσιογράφων περιέγραψε την επιστολή ως «ωραία και ενδιαφέρουσα». Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα ομολόγησε ότι τελικά δεν την είχε διαβάσει…

«Θα θέλατε να μάθετε τι περιλαμβάνει η επιστολή;» είπε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στον Λευκό Οίκο. «Πόσο πολύ θέλετε να μάθετε»; πρόσθεσε. Και οκτώ λεπτά αργότερα, με αφορμή ερώτηση ρεπόρτερ για το εάν έστειλε απάντηση, παραδέχτηκε ότι ο φάκελος είχε παραμείνει σφραγισμένος.

«Δεν έχω δει ακόμα το γράμμα. Δεν το άνοιξα σκόπιμα», είπε.

Και ίσως τελικά, ο Αμερικανός πρόεδρος όταν έκανε λόγο για ένα γράμμα που τον εντυπωσίασε, να αναφερόταν στο μέγεθος του φακέλου, ο οποίος αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε συνεργάτης του στο Twitter, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή