NBA: Ρέκορντμαν Στεφ Κάρι και 2-0 οι Ουόριορς

NBA: Ρέκορντμαν Στεφ Κάρι και 2-0 οι Ουόριορς

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κατάφεραν να κερδίσουν και τον δεύτερο τελικό του ΝΒΑ, χάρη στην μαγική εμφάνιση του Στεφ Κάρι και έκαναν το 2-0 στην σειρά.

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι πρωταθλητές πήραν μια διψήφια διαφορά (59-46) και καθ’ όλη την διάρκεια δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους από το Κλίβελαντ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους 20 πόντους (116-93). Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να περάσουν ποτέ μπροστά στο σκορ.

Ο Στεφ Κάρι ήταν το πρόσωπο της βραδιάς, ο οποίος κατάφερε να καταρρίψει άλλο ένα ρεκόρ, αυτή τη φορά, του Ρέι Άλεν, καθώς ευστόχησε σε εννέα τρίποντα (9/17). Ο γκαρντ των Καλιφορνέζων επίσης σκόραρε 33 πόντους, μέτρησε οκτώ τελικές πάσες και πήρε επτά ριμπάουντ. Ο συμπαίκτης του Κέβιν Ντουράντ προσέθεσε 26 πόντους, εννέα ριμπάουντ και επτά ασίστ.

Υστερα από την μαγική εμφάνιση του στο Game 1 των τελικών (51 πόντοι), ο Λεμπρόν Τζειμς δεν βρήκε χώρους και έμοιαζε κουρασμένος. Παρόλα αυτά, μέτρησε 29 πόντους, 13 ασίστ και εννέα ριμπάουντ, φλερτάροντας με το τριπλ-νταμπλ. Ο φόργουορντ των Καβς, Κέβιν Λοβ ήταν άξιος συμπαραστάτης του Λεμπρόν καθώς μέτρησε 20 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο Κλίβελαντ του Οχάιο την ερχόμενη Πέμπτη (04:00 ώρα Ελλάδας) για το τρίτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή