ΚΙΝΑΛ: Πολίτες στο έλεος κακοποιών καi μπαχαλάκηδων (video)

ΚΙΝΑΛ: Πολίτες στο έλεος κακοποιών καi μπαχαλάκηδων (video)

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τα οξυμμένα προβλήματα παραβατικότητας και ανομίας στα Εξάρχεια συζήτησε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με επιτροπή κατοίκων της περιοχής.Παράλληλα το ΚΙΝΑΛ δημοσιοποίησε το δεύτερο βίντεο του τομέα επικοινωνίας που στηλιτεύει την κυβέρνηση για τα προβλήματα ανομίας και παραβατικότητας.

Υπενθυμίζοντας η κ. Γεννηματα ότι στα Εξάρχεια, μία ήσυχη, αγαπημένη γειτονιά που έσφυζε από ζωή, όπως είπε, πέρασε τα παιδικά της χρόνια, τόνισε ότι η παραβατικότητα και η βία έχουν κάνει τη ζωή των κατοίκων αφόρητη.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσε χώρο στην ανομία και την αυθαιρεσία, ανέχεται προκλητικά την κλιμακούμενη τυφλή βία. Οι πολίτες των Εξαρχείων πήραν την πρωτοβουλία να διεκδικήσουν το αυτονόητο δικαίωμά τους για ασφάλεια και να θέσουν την κυβέρνηση ενώπιων των ευθυνών της. Ευθύνες που παρά τη διαχρονικότητα του προβλήματος είναι μεγάλες. Ξεπερνούν τον κ. Τόσκα και βαρύνουν προσωπικά τον κ. Τσίπρα» υπογράμμισε.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι και θα παραμείνει ενεργά στην πρώτη γραμμή στήριξης των πολιτών που δικαιούνται να εργάζονται και να ζουν σε μία ήσυχη και ασφαλή πόλη.

Παράλληλα το ΚΙΝΑΛ έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο βίντεο του τομέα επικοινωνίας, που στηλιτεύει την κυβέρνηση για τα προβλήματα ανομίας και παραβατικότητας.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή