Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Με το «Μαύρο χιόνι» του Μαρτίν Οδάρα ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου στο σινεμά Ελληνίς στις 8.50 μ.μ. Λεωφ. Κηφισίας 29.

• Form.at: Μια χορογραφική αλληγορία για το αέναο χτίσιμο και γκρέμισμα των ανθρώπινων σχέσεων, για τις αντιφάσεις που μας ενώνουν και μας χωρίζουν, για την κοινωνική ουτοπία. Στις 9 μ.μ. BIOS. Πειραιώς 84.

• Με μια «Χαμηλή πτήση στην ταράτσα» αφιερωμένη στον Λουκιανό Κελαηδόνη ξεκινά ο Φοίβος Δεληβοριάς τις φετινές του παραστάσεις, με έναν μόνιμο θίασο και πολλούς έκτακτους προσκεκλημένους. Στις 9 μ.μ. Ιερά Οδός 13.

• «Σελιδοδείκτες στην ιστορία της τέχνης» ονομάζεται η ενότητα των συγκεκριμένων εκδηλώσεων στο ΚΠΙΣΝ, και η σημερινή συνάντηση είναι αφιερωμένη στο καλλιτεχνικό κίνημα Dada και το έργο του Γαλλογερμανού γλύπτη Hans Arp. Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας. Εναρξη στις 6 μ.μ και 7.30 μ.μ. Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364.

• Εγκαίνια της έκθεσης «Η Μαουρίσια και η Χρυσή Εποχή (Ρεσίφε, 1630-1654)» που εξερευνά τη μνήμη και την κληρονομιά της ολλανδικής παρουσίας στη βραζιλιάνικη πόλη Ρεσίφε. Στις 7 μ.μ. Διάρκεια έκθεσης έως 7/9. Πρεσβεία της Βραζιλίας, Βασ. Σοφίας 23.

• Θεατρική εμπειρία η συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής και του Ωδείου Αθηνών, με τη συμμετοχή των φοιτητών της δραματικής σχολής του ωδείου και με τίτλο «Ολο το θέατρο σε πέντε σκηνές και δέκα παραλλαγές». Στις 9 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή