Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερα αστέρια από κάθε άλλη φορά συγκεντρώνει φέτος το iHeartRadio Music Festival, που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο στάδιο T-Mobile Arena του Λας Βέγκας. Οι τυχεροί που θα προλάβουν να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι, θα δουν από κοντά τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, τη Μαράια Κάρεϊ, την Κέλι Κλάρκσον, τη σούπερ σταρ αυτή την εποχή τραγουδίστρια της κάντρι Κάρι Αντεργουντ  (φωτ.), τον Τζακ Γουάιτ και πολλούς άλλους.

(…) Εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό δίκτυο της Αργεντινής και ισχυρίστηκε ότι θα έπρεπε να είναι και αυτός ένας από τους πρωταγωνιστές του κινήματος #Metoo. Ο λόγος για τον Γούντι Αλεν, που αρνήθηκε για άλλη μία φορά τις κατηγορίες της κόρης του Ντίλαν Φάροου, η οποία ισχυρίζεται ότι την κακοποίησε σεξουαλικά. «Ολα αυτά ερευνήθηκαν λεπτομερώς στο παρελθόν από όλες τις αρμόδιες αρχές και οι κατηγορίες αποδείχτηκαν ψευδείς. Εχω προχωρήσει στη ζωή μου. Είναι τρομερό να κατηγορείται κάποιος για κάτι τέτοιο. Είμαι ένας άνθρωπος με οικογένεια και παιδιά», είπε μεταξύ άλλων.

(…) Nα κρατάμε «μικρό καλάθι», σύμφωνα με τον «Γκάρντιαν», για την πολυσυζητημένη μουσική παράσταση του ηθοποιού Μπιλ Μάρεϊ και του τσελίστα Γιαν Βόγκλερ, που έρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών. Στην κριτική της παράστασης στο Λονδίνο η εφημερίδα κάνει λόγο για μια «άσκοπη βραδιά», με τον θρύλο του Χόλιγουντ να διασκεδάζει μεν το κοινό με τα αστεία του, αλλά να μην μπορεί να συμβαδίσει μουσικά με το τρίο του Βόγκλερ. Για να δούμε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή