Ο Σκωτσέζος Μακ Κέι κοντά στον Ολυμπιακό

Ο Σκωτσέζος Μακ Κέι κοντά στον Ολυμπιακό

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπάρι Μακ Κέι ενδέχεται να είναι η πρώτη αγορά του Ολυμπιακού από το εξωτερικό στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας υπογραμμίζουν ότι ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ Νίκολας Ράνταλ βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σκωτσέζου εξτρέμ στους «ερυθρόλευκους». Θεωρούν δε πως είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η απόκτησή του από την ομάδα του Πειραιά. Για τον Μακ Κέι είχε ενημερωθεί ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον παρακολούθησε, σχημάτισε θετική άποψη και «άναψε» το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση στόπερ και αμυντικού μέσου από το εξωτερικό. Στόχος τους είναι η συνεργασία με έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα βοηθήσουν άμεσα και ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στην επόμενη σεζόν. Παράλληλα, φιλοδοξούν να τους εντάξουν στο δυναμικό το συντομότερο δυνατό, ώστε να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν άκρως δελεαστικές προτάσεις τόσο στον Λέμα όσο και στον Πρίσιτς, οι οποίες ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ ως ετήσια αποζημίωση. Στη λίστα τους υπάρχουν και άλλοι έμπειροι ποδοσφαιριστές όπως ο Λισάντρο Λόπες και ο Νέτο, τις δυνατότητες των οποίων γνωρίζει πολύ καλά ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

• Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με δηλώσεις του σε μέσο ενημέρωσης του Ιράν υπογράμμισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη το πού θα συνεχίσει την καριέρα του: «Η δουλειά μου δεν θα είναι εύκολη, γιατί θα πρέπει να πάρω την πιο καλή απόφαση. Εχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό για το θέμα αυτό, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να δω τις επιλογές μου και να τις εξετάσω και μετά όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή