Η βροχή διέκοψε έναν προημιτελικό – θρίλερ στο Παρίσι

Η βροχή διέκοψε έναν προημιτελικό – θρίλερ στο Παρίσι

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα τα σπουδαία στους δύο τελευταίους προημιτελικούς στο ταμπλό των ανδρών του Ρολάν Γκαρός, καθώς η βροχή στο Παρίσι δεν επέτρεψε την ολοκλήρωσή τους. Ο Ράφα Ναδάλ αντιμετώπισε, χθες, σοβαρά προβλήματα από τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Ο εκπληκτικός Αργεντινός, Νο 11 του ταμπλό, πήρε το πρώτο σετ με 6-4 από τον κορυφαίο τενίστα στο χώμα όλων των εποχών. Εν συνεχεία, ο Ισπανός έκανε μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ και ενώ είχε προηγηθεί με 5-3 και σέρβιρε για να ισοφαρίσει τα σετ, η βροχή έστειλε τους δύο τενίστες στα αποδυτήρια. Δίχως άλλο, αναμένεται σήμερα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ολοκλήρωση (καιρού επιτρέποντος) του προημιτελικού του Ναδάλ με τον Σβάρτσμαν.

Στον τελευταίο προημιτελικό, ο Κροάτης Μάριν Τσίλιτς και ο Αργεντινός Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν ούτε το πρώτο σετ, καθώς διεκόπη στο τάι μπρέικ με το σκορ να είναι 5-5.

Στον απόηχο του αποκλεισμού του Νόβακ Τζόκοβιτς από τον Ιταλό Μάρκο Τσεκινάτο στους «8», ξεχωρίζει η αινιγματική δήλωση του Σέρβου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στο επόμενο γκραν σλαμ, το Γουίμπλεντον, που αρχίζει στις 2 Ιουλίου. Παρά την απογοήτευσή του, ο σπουδαίος Σέρβος τενίστας ευχήθηκε, μέσω των λογαριασμών του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, τα καλύτερα στον αντίπαλό του στην προσπάθεια πρόκρισης στον τελικό. Μάλιστα, πολλοί Ιταλοί φίλοι του τένις έκαναν άκρως κολακευτικά σχόλια για τον Τζόκοβιτς, γράφοντας ανάμεσα σε άλλα πως τα λόγια του αποδεικνύουν πως δεν είναι απλώς ένας σπουδαίος τενίστας, αλλά ένας πρωταθλητής!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή