5 μαθήματα για τη ζωή και για το στυλ από την Kate Spade

5 μαθήματα για τη ζωή και για το στυλ από την Kate Spade

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ήταν από τις σχεδιάστριες που όχι μόνο καταλάβαινε ακριβώς τι ήθελαν οι γυναίκες, αλλά έβρισκε τον τρόπο να τις κάνει πάντα να χαμογελούν μέσα από την αισθητική και τα σχέδια της. Οπότε όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση του θανάτου της δεν σόκαρε μόνο την βιομηχανία μόδας, αλλά κυρίως τις γυναίκες που είχαν στα χέρια τους μια τσάντα του brand "Kate Spade Handbags".

Ανατρέχοντας στο έργο και στα λόγια της είναι ολοφάνερο ότι στην πορεία του χρόνου κατάφερε να διδάξει βασικούς κανόνες του στυλ – που αντικατοπτρίζουν και αυτό το τόσο διαχρονικό στυλ της ίδιας, αλλά και κανόνες που αφορούν την ζωή, όπως και αν ακούγεται αυτό!

Δείτε παρακάτω τους 5 βασικότερους κανόνες που δίδαξε:

#1 Δώσε ενέργεια στις ιδέες σου

Η Kate στην αρχή της επαγγελματικής της πορείας δούλευε στο περιοδικό μόδας Mademoiselle στο τμήμα αξεσουάρ. Εκεί αντιλήφθηκε την έλλειψη πολυτελών αξεσουάρ σε προσιτές τιμές, βρήκε μια ιδέα για να καλύψει το κενό αυτό και ρίσκαρε. Η κατάληξη γνωστή!

#2 Επένδυσε σε ότι σε κάνει χαρούμενη, ακόμη και αν αυτό είναι η γκαρνταρόμπα σου

«Άφησε τη γκαρνταρόμπα σου να σε καθοδηγήσει. Τι αγαπάς περισσότερο; Ποια κομμάτια είναι αυτά που έχεις σε πληθώρα; Επένδυσε περισσότερο σε όλα αυτά που σε κάνουν χαρούμενη.»

#3 Να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

"Αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά, τα πράγματα στη ζωή σου θα καλυτερεύσουν. Ελπίζω κάποτε οι άνθρωποι να μην με θυμούνται απλά ως μια πετυχημένη επαγγελματία, αλλά ως μια καλή φίλη.

#4 Οτιδήποτε basic είναι must have

Τα basics είναι τα βασικότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Ένα ζευγάρι κομψά παπούτσια ή ένα tailored καλό παλτό, θα σε κολακεύουν πάντα και θα σε συνοδεύουν για χρόνια» Επένδυσε σε αυτά.»

#5 Να βλέπεις πάντα την θετική πλευρά της ζωής

«Κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη και δώσε έμφαση σε όλα τα θετικά της εικόνας σου. Αν έχεις για παράδειγμα πολύ αδύνατους αστραγάλους, φόρα πιο συχνά cropped ή capris παντελόνια.»

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή