Η AGT στο συνέδριο του Economist

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η AGT, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να διαμορφωθεί, μετά και την ολοκλήρωση των δημοσιονομικών προγραμμάτων της χώρας, ένα σταθερό οικονομικό και επενδυτικό πλαίσιο- συμπεριλαμβανομένου και του τεχνικού τομέα – με χαρά συμμετέχει και στηρίζει τo φετινό συνέδριο του Economist με τίτλο «A compass for Europe – a fair wind for Greece» (Μία πυξίδα για την Ευρώπη – Ένας Καλός Άνεμος για την Ελλάδα).

Οι άνθρωποι της AGT θα παρακολουθήσουν και θα στηρίξουν ως χορηγοί το 22ο Roundtable του Economist που διοργανώνει στις 14 και 15 Ιουνίου η Hazlis & Rivas, προσδοκώντας σε έναν εποικοδομητικό διάλογο που θα συμβάλει αποτελεσματικά στο στόχο των διοργανωτών.

«Με σταθερά βήματα ακόμα και κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της οικονομικής κρίσης, η AGT μεγάλωσε και οι δραστηριότητές της πλέον δεν περιορίζονται μόνο στην ελληνική αγορά. Η εξωστρέφεια, η προώθηση φιλοεπενδυτικών πολιτικών και η ενίσχυση του τεχνικού τομέα αποτελούν προϋποθέσεις για τη βιώσιμη ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας μας, αλλά και την υγιή ανάπτυξη της ίδιας της αγοράς. Σε αυτό το πλαίσιο και με αυτό το στόχο, η AGT θα στηρίζει και θα συμμετάσχει στο βαθμό που της αναλογεί σε κάθε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Νίκος Αναστασόπουλος, αναφερόμενος στη συμμετοχή της AGT στο συνέδριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή