Η βασίλισσα των θαλασσών

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εγκαινιάστηκε πριν από λίγο καιρό το µεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσµο, ανεβάζοντας τον πήχη στην αγορά των εν πλω διακοπών, και δη των οικογενειακών.

Το µήκους 362 µέτρων «Symphony of the Seas» της Royal Caribbean Cruises είναι χωρισµένο σε «γειτονιές» διαφορετικού στυλ η καθεµία και διαθέτει 16 καταστρώµατα, 2.774 καµπίνες, 22 εστιατόρια, 24 πισίνες και µια πληθώρα από άλλες ασυνήθιστες παροχές και ανέσεις.

Οι πολυτελείς σουίτες των 125 τ.µ. Ultimate Family Suites περιλαµβάνουν από τσουλήθρα και τοίχο αναρρίχησης µέχρι ιδιωτική αίθουσα προβολής με οθόνη 3D και τη δυνατότητα προσωπικού µπάτλερ.

Στο κοµµάτι της διασκέδασης, το πλοίο έχει να επιδείξει από τσουλήθρα 46 µέτρων –την ψηλότερη σε πλοίο– και προσοµοιωτές κυµάτων μέχρι θεάµατα, όπως το µιούζικαλ του Μπροντγουέι «Hairspray». 

Έως τις 10 Νοεµβρίου, το «Symphony» θα έχει ως λιµάνι εκκίνησης τη Βαρκελώνη και θα προσεγγίζει την Πάλµα ντε Μαγιόρκα, την Εξ-αν-Προβάνς (μέσω Μασσαλίας), τη Ρώµη (μέσω Τσιβιταβέκια), την Πίζα και τη Φλωρεντία (μέσω Λα Σπέτσια) και τη Νάπολη.

royalcaribbean.com, navigator.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή