Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• «Ο Μισάνθρωπος», η πιο πικρή κωμωδία του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη, παραμένει στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου για τρεις ακόμη παραστάσεις, έως την Κυριακή. Στις 9.15 μ.μ. Ευμολπιδών 45, Γκάζι.

• Το ραντεβού των σινεφίλ της πόλης δίνεται στο Athens Open Air Film Festival, που φέτος φιλοξενεί ένα πρόγραμμα 18 κλασικών ταινιών. Σήμερα προβάλλεται το «Παιχνίδι των λυγμών» του Νιλ Τζόρνταν, στην πλατεία Αυδή. Στις 9.30 μ.μ. Γιατράκου 9, Μεταξουργείο.

• Μια παράσταση αφιερωμένη στις σύγχρονες ευρωπαϊκές μυθολογίες είναι το «1993» του Aurélien Bellanger, που με όχημα τα δύο διασυνοριακά τούνελ, το CERN και το τούνελ της Μάγχης, θέλει να μιλήσει για τη διάψευση του αφηγήματος της Ενωμένης Ευρώπης. Στις 9 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Εγκαίνια στην γκαλερί CAN, που παρουσιάζει τον νικητή του HSBC Award 2018, φωτογράφο Πέτρο Ευσταθιάδη, στην ατομική του έκθεση με τίτλο «Gold Rush». Π. Αναγνωστοπούλου 42.

• Τι σημαίνει Παραγουάη; Οι Thomas Boutoux και Joachim Hamou παρουσιάζουν το «Paraguay Press», μια lecture performance στο πλαίσιο του «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου». Στις 7.30 μ.μ. Radio Athènes, Πετράκη 15.

• Το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ξεκινά δυναμικά με τζαζ μουσική και μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής σε αποκλειστικές εμφανίσεις. Εναρξη στις 9.30 μ.μ. Στο αίθριο του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου Πατρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή