Βράβευση MetLife για τη στήριξη νεανικής επιχειρηματικότητας

Βράβευση MetLife για τη στήριξη νεανικής επιχειρηματικότητας

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η MetLife βραβεύθηκε από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, για την εθελοντική προσφορά και τη συμβολή της στη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Η βράβευση έγινε την Παρασκευή 1η Ιουνίου, στο πλαίσιο του 12ου Πανελλαδικού Τελικού Διαγωνισμού για την ανάδειξη της «Καλύτερης Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης 2018», που διοργανώθηκε από το ΣΕΝ/JA με την υποστήριξη της MetLife. Παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης και ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρεϊ Πάιατ. To βραβείο εκ μέρους της MetLife παρέλαβε ο κ. Σταύρος Μιχαηλίδης, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας και μάρκετινγκ της εταιρείας.

Η συνεργασία μεταξύ της MetLife και του ΣΕΝ/JA για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Life Changer, που υλοποιεί η MetLife παγκοσμίως ως μέρος του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «We Care». Στόχοι της πρωτοβουλίας είναι η προώθηση της ενημέρωσης των νέων σε θέματα οικονομίας και οικονομικής διαχείρισης, καθώς και η ενεργός στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Στην Ελλάδα, η MetLife υλοποιεί το πρόγραμμα Life Changer τα τελευταία 4 χρόνια σε συνεργασία με το ΣΕΝ/JA, έχοντας επενδύσει συνολικά πάνω από 450.000 ευρώ. Η εταιρεία υποστηρίζει συστηματικά τη διοργάνωση στη χώρα μας των φοιτητικών και μαθητικών διαγωνισμών του Πανευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Junior Achievement Europe, τόσο μέσω χορηγιών όσο και με τη συμμετοχή εθελοντών στελεχών της, οι οποίοι παρέχουν στις ομάδες καθοδήγηση και mentoring, προκειμένου να αποκτήσουν οικονομικές γνώσεις και να εφαρμόσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες. Μέχρι σήμερα, στο πρόγραμμα έχουν συμμετάσχει συνολικά πάνω από 400 εθελοντές, ανώτερα και ανώτατα στελέχη και ασφαλιστικοί σύμβουλοι της MetLife, οι οποίοι έχουν εκπαιδεύσει πάνω από 4.000 μαθητές, όλων των βαθμίδων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή