Στην ΑΕΚ έως το 2022 παραμένει ο Μπάρκας

Στην ΑΕΚ έως το 2022 παραμένει ο Μπάρκας

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βασίλης Μπάρκας θα παραμείνει στην ΑΕΚ ώς το 2022, ανοίγοντας τον «φάκελο» των ανανεώσεων των συμβολαίων που λήγουν την επόμενη σεζόν. «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω εδώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ελπίζω να πάρουμε ακόμα περισσότερους τίτλους», είπε στις δηλώσεις του ο διεθνής τερματοφύλακας που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2016 από τον Ατρόμητο.

Ως προς τις υπόλοιπες ανανεώσεις, υπενθυμίζεται πως του χρόνου (Ιούνιος 2019) ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των Σιμόες, Βράνιες, Μπακάκη, Μπακασέτα, Λαμπρόπουλου, Λόπες και Γκάλο. Ολοι οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τα γραφεία της Ενωσης για να συζητήσουν την επέκταση των συμβολαίων τους, καθώς είναι δεδομένο πως υπολογίζονται από τον προπονητή. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να μείνουν στην ομάδα, ωστόσο η αναγωγή των συμβολαίων προ και μετά πρωταθλήματος χρειάζεται σίγουρα ειδικούς χειρισμούς από τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Η μισθολογική «κορυφή» των Ελλήνων ποδοσφαιριστών προσδιορίζεται περίπου στις 650.000 ευρώ, όσα είναι και τα χρήματα που θα λαμβάνει από την επόμενη σεζόν ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος, συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους επίτευξης στόχων. Αυτή τη στιγμή, ο Μάνταλος αμείβεται βάσει του προηγούμενου συμβολαίου που είχε υπογράψει και το νέο «ενεργοποιείται» την επόμενη σεζόν. Ως προς τους ξένους ποδοσφαιριστές, πιο ακριβοπληρωμένος όλων είναι ο Μάρκο Λιβάγια με μισθό που αγγίζει τις 800.000 ευρώ ετησίως και επίσης θεωρείται στην παρούσα φάση το πιο υψηλό που δίνουν οι κιτρινόμαυροι. Με αυτό το δεδομένο, οι ανανεώσεις των συμβολαίων πρέπει να γίνουν με προσοχή, ούτως ώστε και να ικανοποιηθούν οι ποδοσφαιριστές αλλά και να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να υπάρξουν προτάσεις από ξένους συλλόγους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή