Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως «Top Gun» χωρίς τον αυθεντικό «Iceman» δεν θα ήταν το ίδιο. Μπορεί, βέβαια, αρκετοί να κουνούν ήδη ειρωνικά το κεφάλι με την απόφαση του Τομ Κρουζ να επιστρέψει για το σίκουελ της θρυλικής ταινίας των ’80s, ωστόσο μάλλον όλοι θα πάνε να το δουν. Οπως έγινε γνωστό μάλιστα, δίπλα στον Κρουζ θα βρεθεί και ο Βαλ Κίλμερ (φωτ.) στον ρόλο του τρομερού πιλότου –και ανταγωνιστή του– που αναφέραμε παραπάνω. Οσο για την ίδια την ταινία, αυτή αναμένεται να βρεθεί στις αίθουσες σε περίπου ένα χρόνο από τώρα.

(…) Γέμισε το Ολιμπιά προχθές με μια συναυλία-δυναμίτη ο παλιός ντράμερ των Μπιτλς, Ρίνγκο Σταρ (φωτ.). Από τη γαλλική πρωτεύουσα ξεκίνησε την ευρωπαϊκή περιοδεία του για την προώθηση του τελευταίου του άλμπουμ, με τίτλο «Give More Love», και επόμενες στάσεις του θα είναι η Ρώμη, η Βιέννη, ακόμη και το Μόντε Κάρλο. Η νέα του μπάντα ονομάζεται All-Starr Band και πριν τη συστήσει στο κοινό ως μια παρέα εξαιρετικών μουσικών και φίλων αναφέρθηκε στο παρελθόν του, τότε που έπαιζε ντραμς «σε ένα γκρουπάκι που ίσως κάποιοι γνωρίζετε…».

(…) Το πρόσωπο του «Πάπα» της ποπ αρτ, του εκκεντρικού καλλιτέχνη που από τα μακρινά ’60s εξακολουθεί να εμπνέει, θα υπάρχει πια τυπωμένο σε τζιν παντελόνια και μπουφάν της μάρκας Κάλβιν Κλάιν. Μέσω του ιδρύματος που διαχειρίζεται την κληρονομιά του, ο Αντι Γουόρχολ (φωτ.) έκλεισε για μία ακόμη φορά επικερδή συμφωνία… ερήμην του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή