Εκτός ΝΔ με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο δήμαρχος Αργους, Δ. Καμπόσος

Εκτός ΝΔ με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο δήμαρχος Αργους, Δ. Καμπόσος

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Αργους, Δημήτρης Καμπόσος τέθηκε εκτός κόμματος. 

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμπόσος καταφέρθηκε σήμερα εκ νέου με βίντεο κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

K. Mητσοτάκης:  «Δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο»

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μητσοτάκης, μάλιστα, ανέφερε ότι δεν θα ανεχθεί μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της παράταξης.

Καμπόσος: Δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του, ο δήμαρχος Αργους, επανήλθε με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μέσω της οποίας σημειώνει ότι η απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, «είναι κάτι που με λυπεί».

Ωστόσο προσθέτει: «Δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαιΔεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους».

ΣΥΡΙΖΑ: Η διαγραφή άργησε 20 μέρες

Σε νέα ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «χρειάστηκε  να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου 'Αργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του».

«Χρειάστηκε μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή