Τρανταχτές απουσίες που μειώνουν τη λάμψη του Μουντιάλ

Τρανταχτές απουσίες που μειώνουν τη λάμψη του Μουντιάλ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολα δείχνουν έτοιμα για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Κι όμως, την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση θα δουν από την τηλεόραση ή την κερκίδα παίκτες που θα μπορούσαν να συμπληρώσουν… ακόμη ένα Μουντιάλ. Ενα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα απουσιάσουν είναι ο Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ/Γαλλία), καθώς ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν τον επέλεξε στην 23άδα. Απόντες για τον ίδιο λόγο (εκτός πλάνων προπονητή) θα είναι και ο Νταβίντ Λουίζ (Βραζιλία/Τσέλσι), ο Μάρκο Ικάρντι (Αργεντινή/Ιντερ), ο Ράτζα Ναϊνγκολάν (Βέλγιο/Ρόμα), ο Εκτορ Μπεγερίν (Ισπανία/Αρσεναλ), ο Σεσκ Φάμπρεγκας (Ισπανία/Τσέλσι), ο Αντονι Μαρσιάλ (Γαλλία/Μάντσεστερ Γ.), ο Αλεξάντρ Λακαζέτ (Γαλλία/Αρσεναλ), αλλά και ο Λιρόι Σανέ (Γερμανία/Μάντσεστερ Σ.)!

Υπάρχουν, όμως, και οι άτυχοι, που δεν θα ζήσουν τη μαγεία του Μουντιάλ λόγω τραυματισμών. Ο Ντιμίτρι Παγιέ (Γαλλία/Μαρσέιγ) χτύπησε στον τελικό του Europa League, στον δικέφαλο. Ο Ντάνι Αλβες (Βραζιλία/Παρί) χτύπησε στο γόνατο στον τελικό κυπέλλου της Γαλλίας, ενώ ο Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεάλ/Ισπανία) υπέστη θλάση στο δεξί πόδι, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λοράν Κοσιελνί (Αρσεναλ /Γαλλία) υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, ενώ ο Αλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν (Λίβερπουλ/Αγγλία) μετά τον τραυματισμό του στον γόνατο, δεν έχει ακόμα αναρρώσει, ενώ η Πολωνία χάνει τον κεντρικό αμυντικό της Καμίλ Γκλικ (της Μονακό), που έβγαλε τον ώμο του παίζοντας ποδοτένις!

Τρανταχτές απουσίες που μειώνουν τη λάμψη του Μουντιάλ-1

Κάποιοι αστέρες πλήρωσαν τα… σπασμένα των εθνικών ομάδων τους οι οποίες αποκλείστηκαν. Ετσι, μία από τις πιο ηχηρές απώλειες αποτελεί σχεδόν ολόκληρη η εθνική Ιταλίας με ονόματα όπως ο Μπουφόν, ο Μπονούτσι, ο Βεράτι ή ο Ινσίνιε. Εκτός έμειναν ο Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), ο Ρόμπεν (Μπάγερν) και η Ολλανδία, ο Αλάμπα (Αυστρία/Μπάγερν Μονάχου), ο Κεϊτά (Γουινέα/Λειψία), ο Βιδάλ (Χιλή/ Γιουβέντους), ο Βαλένσια (Εκουαδόρ/Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ο Μπέιλ (Ουαλλία/ Ρεάλ Μαδρίτης), ο Ομπαμεγιάνγκ (Γκαμπόν/Αρσεναλ), ο Σάντσεζ (Χιλή/ Μάντσεστερ Γ.) και πολλοί άλλοι ακόμη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή