Ο Έντσο Πέρες θα αντικαταστήσει Λανσίνι στην Αργεντινή

Ο Έντσο Πέρες θα αντικαταστήσει Λανσίνι στην Αργεντινή

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Μανουέλ Λατσίνι της Γουέστ Χαμ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ από το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής, Χόρχε Σαμπαόλι, ανακοίνωσε τον ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Μανουέλ Λανσίνι στην τελική λίστα του.

Ο 25χρονος χαφ, Έντσο Πέρες, αποτελεί την επιλογή του για την 23η θέση του ρόστερ. Ο 32χρονος μέσος ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ, ενώ ήταν παρών και στο Μουντιάλ του 2014.

 

 

Ο Πέρες βρισκόταν στην προεπιλογή του 58χρονου προπονητή, όμως «κόπηκε» από την τελική λίστα. Το τρομερό στην υπόθεσή του είναι πως και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο είχε σταθεί «τυχερός», αφού επωφελήθηκε από τον τραυματισμό του Ντι Μαρία για να αγωνιστεί στα 3 τελευταία ματς της διοργάνωσης.

«Δεν μου αρέσει που θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω του τραυματισμού του συμπαίκτη μου, όμως υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε κάτι μεγάλο», δήλωσε ο Πέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή