Το ποσό που θα εισπράξει κάθε Ισπανός ποδοσφαιριστής στην περίπτωση κατάκτησης του Μουντιάλ

Το ποσό που θα εισπράξει κάθε Ισπανός ποδοσφαιριστής στην περίπτωση κατάκτησης του Μουντιάλ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα υψηλότατο μπόνους θα πάρουν οι παίκτες της εθνικής ομάδας της Ισπανίας… εφόσον καταφέρουν να κατακτήσουν το τρόπαιο στις 15 Ιουλίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Marca», το κάθε μέλος της εθνικής ομάδας θα λάβει το ποσό των 825.000, εφόσον η ομάδα καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή του κόσμου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μπόνους που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στους παίκτες και τη διοίκηση της ομοσπονδίας είναι πιο υψηλό από τις 600.000 ευρώ που είχαν εισπράξει οι παίκτες της πρωταθλήτριας κόσμου το 2010.

Ας σημειωθεί, πως το 2014 το ποσό που είχε συμφωνηθεί ήταν 720.000 ευρώ, ωστόσο τότε η εθνική Ισπανίας είχε αποκλειστεί στη φάση των ομίλων.

Τέλος, οι παίκτες του Χουλέν Λοπετέγκι συμφώνησαν να μην πάρουν μπόνους στην πρίπτωση που μείνουν εκτός προημιτελικών, ενώ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, επιβεβαίωσε πως θα δοθεί μπόνους ακόμη και στους υπάλληλους της ομοσπονδίας στην περίπτωση κατάκτησης του Μουντιάλ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή