Η Kate Middleton μόλις φόρεσε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα και είναι Zara

Η Kate Middleton μόλις φόρεσε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα και είναι Zara

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Δούκισσα του Cambridge με Alexander McQueen coat-dresses, αυτό το Σαββατοκύριακο όμως φόρεσε ένα χαλαρό φόρεμα των 40 ευρώ από τα καταστήματα Zara.

H Kate Middleton μαζί με τον Πρίγκιπα George και την Πριγκίπισσα Charlotte παρακολούθησαν τον Πρίγκιπα William σε έναν αγώνα πόλο στο Beaufort Polo Club και η Δούκισσα επέλεξε ένα γαλάζιο-λευκό ριγέ Zara φόρεμα με off-the-shoulder λαιμόκοψη, φούστα σε γραμμή Α, μια τονισμένη με ζώνη μέση και κουμιά κατά μήκος του μπροστινού μέρους. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι μπεζ εσπαντρίγιες και μια λευκή tote.

Η Kate Middleton μόλις φόρεσε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα και είναι Zara-1

Η ίδια έδειχνε πιο άνετη από ποτέ με ελάχιστο μακιγιάζ, ενώ την είδαμε να τρέχει και να παίζει ανέμελη στο γρασίδι με τα παιδιά.

Η Kate Middleton μόλις φόρεσε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα και είναι Zara-2

Φυσικά με το που έγινε γνωστό ότι το οικονομικό φόρεμά της είναι από την γνωστή αλυσίδα, όλες έτρεξαν να το αποκτήσουν μιας και πρόκειται για μια διαχρονική αγορά που θα μας συντροφεύσει στις βόλτες μας στην πόλη μέχρι και τα ελληνικά νησιά αυτό το καλοκαίρι. Γι' αυτό αν θέλετε να το αποκτήσετε μάλλον θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα πριν γίνει old out.

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή