Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθεώρησε τον στόλο μας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθεώρησε τον στόλο μας

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σας εκφράζω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη όλων μας, όλου του ελληνικού λαού, γιατί αυτές τις ώρες υπερασπίζεστε την ιστορία μας, υπερασπίζεστε τα σύνορά μας, υπερασπίζεστε γενικότερα την κυριαρχία του ελληνικού λαού, της πατρίδας μας. Να είναι η Παναγία κοντά σας και ο Αγιος Νικόλαος στους πλόες σας και κυρίως να σας δυναμώνουν στην εκτέλεση αυτής της ιερής αποστολής». Τα συγκινητικά λόγια του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου αναμεταδόθηκαν σε όλα τα πληρώματα του ελληνικού στόλου χθες το μεσημέρι από τον ασύρματο της φρεγάτας «Σαλαμίς».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που έστειλε μήνυμα στην Τουρκία πως δεν θα γίνει ανεκτή καμιά αμφισβήτηση, συνοδευόταν από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας Φώτη Κουβέλη και σύσσωμη τη στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Επιβιβάσθηκαν στο «Σαλαμίς», στον όρμο του Φαλήρου, και απέπλευσαν για τον Σαρωνικό Κόλπο, όπου ήταν παραταγμένος ο στόλος για την επιθεώρηση. Ετσι ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος» του Πολεμικού Ναυτικού μας. Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, τα πληρώματα βρίσκονταν στα καταστρώματα των πλοίων, από οπού απέδωσαν τιμές στον Πρόεδρο. Aκολούθησε δεξίωση επί του «Αβέρωφ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή