Mεταγραφική… άπνοια στην ΑΕΚ, κρίνεται του Βράνιες

Mεταγραφική… άπνοια στην ΑΕΚ, κρίνεται του Βράνιες

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περίπου τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν και την πρώτη προπόνηση, η ΑΕΚ κινείται σε πολύ ρηχά νερά ως προς τις προσθήκες στο ρόστερ της, χωρίς να υπάρχει μεγάλη ονοματολογία για τους στόχους που ενδιαφέρουν την ομάδα. Παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την προοπτική συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η ΑΕΚ αναζητεί παίκτες που κατά κύριο λόγο είναι ελεύθεροι, όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα, φιλοδοξεί να αποκτήσει ποδοσφαιριστές ως δανεικούς, διατηρώντας μια οψιόν αγοράς για τη νέα σεζόν (στα πρότυπα της μεταγραφής του Μάρκο Λιβάγια), όμως αυτές οι κινήσεις είναι αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθούν νωρίς στη μεταγραφική περίοδο. Η ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν πιέζεται από τον χρόνο, καθώς το διάστημα μέχρι την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν είναι μεγάλο, αλλά σίγουρα χρειάζονται κάποιες κινήσεις με παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο τον σύλλογο, ιδίως από τη στιγμή που οι Αραούχο και Χριστοδουλόπουλος έχουν αποχωρήσει.

Η υπόθεση που παρουσιάζει ενδιαφέρον αφορά τον Ογκνιεν Βράνιες για τον οποίο υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον από την Αντερλεχτ. Η ΑΕΚ δεν κοστολογεί τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό με κάποιο συγκεκριμένο ποσό, αλλά το γεγονός πως το συμβόλαιό του εκπνέει του χρόνου, δίνει τη δυνατότητα στις ενδιαφερόμενες ομάδες να «ρίξουν» την τιμή του. Ο Βράνιες θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες και η ομάδα θα προσπαθήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Από την απάντησή του θα κριθεί και η παραμονή του στην ομάδα.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται κληθούν από τη διοίκηση οι Μπακάκης, Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος και Σιμόες για να συζητήσουν την επέκταση των συμβολαίων τους που ολοκληρώνονται τον Ιούνιο του 2019.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή