Απομακρύνθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας μια ημέρα πριν το Μουντιάλ

Απομακρύνθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας μια ημέρα πριν το Μουντιάλ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου απέλυσε τον προπονητή της Εθνικής Ισπανίας, Γιούλεν Λοπετέγκι, μόλις μια ημέρα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες είχε ανακοινωθεί η πρόσληψη του Ισπανού ομοσπονδιακού τεχνικού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη θέση του αποχωρήσαντος Ζινεντίν Ζιντάν. Ο επί τριετία ποδοσφαιριστής της Ρεάλ στο παρελθόν συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που θα ισχύσει μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας της εθνικής Ισπανίας στο Μουντιάλ. Στις 23 Μαΐου ο κ. Λοπετέγκι είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο ώς το 2020 με την ισπανική ομοσπονδία, η οποία χθες επιβεβαίωσε ότι «ολόκληρη η ρήτρα αποδέσμευσης θα πληρωθεί ώστε ο σημερινός προπονητής της εθνικής ομάδας να μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης». Να σημειωθεί εδώ ότι αθλητικός διευθυντής στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας είναι ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ, Φερνάνδο Ιέρο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή