Πατροπαράδοτος μισεβραϊσμός

Πατροπαράδοτος μισεβραϊσμός

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα βρισκόταν σε ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης, αν, πριν μπει στο αεροπλάνο για το Ισραήλ, δεν είχε θέσει εκτός Ν.Δ. τον δήμαρχο του Αργους. Δεν θα αντιμετώπιζε φυσικά αυτή τη δυσκολία, αν είχε βάλει στη θέση του τον κ. Δ. Καμπόσο την πρώτη στιγμή, όταν ανάρτησε στο φέισμπουκ την πανηγυρική χαιρεκακία του: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών», έγραφε, απολαμβάνοντας τον «σωφρονισμό» του κ. Μπουτάρη. Τότε βέβαια ο κ. Καμπόσος, ενθυμούμενος των «δειλών τα παρακάλια» (αλλά θα ’πιανε ποτέ στα χέρια του Καβάφη ο Αργείος;), ισχυριζόταν πως για την ανάρτηση έφταιγε συνεργάτης του. Και έπεισε την ηγεσία της Ν.Δ., που ήθελε να πειστεί, αφού γνωρίζει άριστα ότι λαϊκιστές σαν τον κ. Καμπόσο (με τις «βραδιές κατάνυξης» που διοργανώνει δίκην event κάθε Μεγάλη Παρασκευή, με το μίσος του για το Πολυτεχνείο και τα «ψέματά» του κ.τ.λ.), καλύπτουν μια χαρά τα ψηφοθηρικά κενά που αφήνει ο θρυλούμενος δικός της αντιλαϊκισμός.

Για να φτάσει ο κ. Μητσοτάκης να κρίνει «απαράδεκτα και ρατσιστικά» τα σχόλια του κ. Καμπόσου, έπρεπε να επανέλθει δριμύτερος και αθλιότερος ο δήμαρχος, κηρύσσοντας τα εξής: «Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν τον γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Οτι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα. Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δεν φοράμε το καπελάκι, δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».

Πόσοι θα προσυπέγραφαν την αντισημιτική παραφορά του; Πολύ περισσότεροι απ’ όσους «ενέκριναν» δημοσκοπικά τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Οι μισεβραίοι (κατά το μισέλληνες), όσοι διαλαλούν σε εφημερίδες, ιστοσελίδες, βιβλία, ταβέρνες και καφενεία ότι οι Εβραίοι έναν μόνο στόχο έχουν στην ιστορία τους, να εξοντώσουν τον ελληνισμό, ζουν ανάμεσά μας και είναι πολλοί, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη όλη. Δεν τους μισούν μόνο οι νεοναζιστές τους Εβραίους. Τους μισούν και όσοι χριστιανοί, όποιου δόγματος, εξακολουθούν να τους καταμαρτυρούν τη σταύρωση του Ιησού, αδιαφορώντας για το ότι η μητέρα του κι οι μαθητές του, οι σπορείς του χριστιανισμού, ήταν Εβραίοι. Είναι τμήμα της ευρωπαϊκής παράδοσης ο πρωτόγονος αντισημιτισμός. Το φανερώνει και το φούντωμα της Aκροδεξιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή