Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη και οι TΑΚΙΜ σε μια μεγάλη συναυλία-γεγονός με τίτλο «Την ίδια στιγμή». Στις 9 μ.μ. Στο Ηρώδειο.

• Η χορογραφία της σπουδαίας Σάσα Βαλτς παρουσιάζεται στο κάτω φουαγιέ του Ινστιτούτου Γκαίτε με την προβολή της όπερας του Χένρι Πέρσελ «Διδώ και Αινείας». 11 π.μ. – 8 μ.μ. Ομήρου 14-16.

• Ο Φοίβος Δεληβοριάς παρουσιάζει στην Ταράτσα του την επιθεώρηση «Ελληνοφρενοβλαβίωση» με εξαιρετικούς καλεσμένους. Στις 9 μ.μ. Ιερά Οδός 13, Γκάζι.

• Συζήτηση με θέμα «Μετά το τρίτο μνημόνιο τι;» από την Κίνηση Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία. Με τους Στέργιο Πιτσιόρλα, Κωστή Χατζηδάκη, Φίλιππο Σαχινίδη. Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Κίνησης Πολιτών, Πρέσβη ε.τ., Ιωάννη – Αλέξιο Ζέπο. Συντονίζει ο Στ. Λιβαδάς, μέλος του Δ.Σ της Κίνησης Πολιτών. Στις 7 μ.μ. Στον Πολυχώρο του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής». Στο Μέγαρο Μουσικής. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη.

• Προβολή του ντοκιμαντέρ «Γράφοντας στην Κούβα» των Λόπες και Παδούρα και αμέσως μετά συζήτηση με τον συγγραφέα για το βιβλίο του «Η διαφάνεια του χρόνου». Στις 7 μ.μ. Public Συντάγματος.

• Τετραήμερο φεστιβάλ με τίτλο «Αφροδίτη» ξεκινά σήμερα και περιλαμβάνει ταινίες, βίντεο-περφόρμανς, ντοκιμαντέρ και συζητήσεις με άξονα το φύλο. Στον θερινό κινηματογράφο Λαΐς (Ταινιοθήκη της Ελλάδος) και άλλους χώρους. Στις 9 μ.μ. Ιερά Οδός 48 & Μεγ. Αλεξάνδρου.

• Στο Ωτων Project οι ARTéfacts ensemble – Ventus ensemble συμπράττουν με τον Τούρκο συνθέτη Tolga Tüzün για ένα διαφορετικό μουσικό διήμερο. Στις 9 μ.μ. ΑΣΚΤ, Πειραιώς 256.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή