Meghan Markle: Η πρώτη κοινή σόλο εμφάνιση με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Meghan Markle: Η πρώτη κοινή σόλο εμφάνιση με τη βασίλισσα Ελισάβετ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας μήνας και κάτι πέρασε από τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και η Δούκισσα του Sussex ξεκίνησε να ασκεί τα καθήκοντά της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Έτσι πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ και χωρίς τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry να την συνοδεύει.

Η Meghan Markle στα πλαίσια του νέου της ρόλου ταξίδεψε με την βασίλισσα Ελισάβετ με το βασιλικό τρένο στη βορειοδυτική Αγγλία, για να παραστεί σε εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα.

Meghan Markle: Η πρώτη κοινή σόλο εμφάνιση με τη βασίλισσα Ελισάβετ-1
Meghan Markle: Η πρώτη κοινή σόλο εμφάνιση με τη βασίλισσα Ελισάβετ-2

Η 92χρονη βασίλισσα και η 36χρονη Μέγκαν θα εγκαινιάσουν επίσημα τη Mersey Gateway Bridge, μια νέα γέφυρα με διόδια πάνω από τον ποταμό Μέρσι και ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών στη Βρετανία τα τελευταία χρόνια. Ακολούθως οι δύο γυναίκες θα εγκαινιάσουν ένα συγκρότημα με βιβλιοθήκη, θέατρο και κινηματογράφο στην πόλη του Τσέστερ όπου θα παρακολουθήσουν μια χορευτική παράσταση και μια μουσική εκδήλωση από τοπική χορωδία, ενώ ακολούθως θα απολαύσουν γεύμα στο δημαρχείο που θα γίνει προς τιμήν τους.

Meghan Markle: Η πρώτη κοινή σόλο εμφάνιση με τη βασίλισσα Ελισάβετ-3

Η Meghan Markle ξεχώρισε για ακόμα μια φορά μέσα στο Givenchy φόρεμά της σε μπεζ απόχρωση το οποίο συνδύασε με μια μαύρη λεπτή ζώνη στη μέση, μαύρο clutch και μυτερές μαύρες γόβες, ενώ φυσικά όλοι πρόσεξαν τα χαμόγελα που αντάλλασε με την Μονάρχη και την καλή σχέση που φάνηκε να έχουν οι δυό τους.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή