Amrita: Μία νέα μάρκα παπουτσιών με βάση την ενεργειακή θεραπεία

Amrita: Μία νέα μάρκα παπουτσιών με βάση την ενεργειακή θεραπεία

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Amrita είναι η πρώτη μάρκα παπουτσιών παγκοσμίως που συνδυάζει την πρακτική της γείωσης (grounding) με την κρυσταλλοθεραπεία. Τα σανδάλια είναι χειροποίητα και παράγονται στην Ελλάδα με 100% γνήσιο δέρμα.

Ο δερμάτινος πάτος λειτουργεί σαν αγωγός, καθιστώντας δυνατή την πρακτική της γείωσης, τη μεταφορά δηλαδή της φυσικής ενέργειας της γης στο σώμα μας, ενω τα κρύσταλλα που έχουν ενσωματωθεί στα σχέδια, ενισχύουν τα ενεργειακά θεραπευτικά οφέλη ακόμα περισσότερο. H Amrita προσφέρει και τη δυνατότητα εναλλαγής των κρυστάλλων, ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να διαλέξει αυτό που του ταιριάζει ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες.

Η τεχνική της γείωσης έχει επιστημονική βάση και στηρίζεται στην ωφέλιμη ανταλλαγή ηλεκτρονίων μεταξύ του σώματος μας και της γης, η οποία επιτυγχάνεται μέσω των ποδιών. Αυτή η ανταλαγή της ενέργειας της γης με το σώμα έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία, όπως η μείωση της φλεγμονής, του άγχους και του πόνου και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και του μεταβολισμού. Τα ενεργειακά κρύσταλλα απο την άλλη έχουν ποίκιλλες θεραπευτικές ιδιότητες, και η χρήση πρωτοσυναντάτε από τους Αρχαίους πολιτισμούς της Ελλάδας και της Αιγύπτου.

Amrita: Μία νέα μάρκα παπουτσιών με βάση την ενεργειακή θεραπεία-1

Η Amrita είναι έμπνευση της Κασσάνδρας και της Ανδριάνας Μιχαήλ με την καθοδήγηση της Γεωργίας Μαρκίδη, μητέρα των δύο κοριτσιών με εμπειρία στον χώρο της υπόδησης άνω των 20 ετών. Οι δύο αδερφές μετά από ενασχόληση με τις εναλλακτικές ενεργειακές θεραπείες θέλησαν να δώσουν στον κόσμο τη δυνατότητα να αποκομίσουν τα πολλαπλά οφέλη της γείωσης και της κρυσταλοθεραπείας στην καθημερινότητά τους, σε κάθε τους βήμα.

«Η Amrita γεννήθηκε μετά από πολυετή προσωπική αναζήτηση, ενασχόληση με ενεργειακές πρακτικές και ερχόμενη σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς ανά τον κόσμο. Το όνειρό μας είναι να γεφυρώσουμε την ενεργειακή θεραπεία με τη μόδα και να κάνουμε αυτή την τόσο ωφέλιμη πρακτική, προσιτή σε καθημερινή βάση, συμβάλλοντας στην ψυχική και σωματική ευημερία των γυναικών», ανέφερε η Κασσάνδρα Μιχαήλ συνιδρύτρια της Amrita.

Η κολεξιον ειναι διαθέσιμη στο https://amrita-grounding-shoes.com

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή