Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισως τον θυμάστε από τον γάμο του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Ο τσελίστας Σεκού Κανέ Μέιζον (φωτ.), ο οποίος παρουσίασε έργα μεγάλων κλασικών συνθετών στον βασιλικό γάμο, τιμήθηκε με δύο σημαντικά βρετανικά βραβεία κλασικής μουσικής στη διοργάνωση Classical Brits. Κέρδισε το βραβείο του άνδρα καλλιτέχνη της χρονιάς και το βραβείο των κριτικών, ενώ δύο χρόνια πριν ο νεαρός τσελίστας έγινε ο πρώτος μαύρος μουσικός που κέρδισε το βραβείο Young Musician of the Year του ΒΒC.

(…) Εναν πολύ ξεχωριστό «Επισκέπτη της Δευτέρας» αποκτά για τον μήνα Ιούλιο η ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά, η οποία και φέτος προσφέρει ωραίες αποδράσεις τις καθημερινές. Συγκεκριμένα, τον Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος για τέσσερις Δευτέρες θα βρεθεί στην ταράτσα, επιλέγοντας μάλιστα να προσφέρει στο κοινό τραγούδια όχι δικά του αλλά άλλων δημιουργών.

(…) Στο teaser trailer της δεύτερης εποχής του περιβόητου «Twin Peaks», που αποδείχτηκε πιο σουρεαλιστικό από ποτέ, ο εκκεντρικός και πολυτάλαντος Ντέιβιντ Λιντς το μόνο που έκανε ήταν να κάθεται στο γραφείο του και σε πλάνο αμερικέν να πίνει τον καφέ του τρώγοντας ένα ντόνατ. Τώρα, και αφού ο νέος κύκλος ολοκληρώθηκε, ο σκηνοθέτης δεν μένει άπραγος. Λανσάρει τη δική του μάρκα καφέ και υπογράφει memorabilia εμπνευσμένα από την cult δημιουργία του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή